Sterren op TV

Lois is de vriendin van rapper Donnie (Maradonnie)

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 10:04 am

Lois is de vriendin van rapper Donnie (aka Maradonnie), bekend van diverse televisieprogramma’s en enkele liedjes. Ze hebben samen een kind: zoontje Odin zag op 2 februari 2020 voor het eerst het levenslicht. De echte naam van Donnie is niet bekend.

Lois vriendin van rapper Maradonnie

Over Lois weet het grote publiek vrij weinig. Zo taggt vriend Donnie haar nooit bij de (spaarzame) foto’s waarop zij ook te zien is, op het Instagram-account van haar vriend. Wel weten we dat het een knappe jongedame van ongeveer dezelfde leeftijd als Maradonnie betreft.

Het jaar 2020 begon voor Donnie en zijn vriendin Lois perfect, want ze kochten eerst samen hun eerste huisje en niet veel later werd zoontje Odin geboren. Via de sociale media gaf de kersverse papa alvast zijn eerste levensles mee aan de kleine: “De taal van geld kent geen correcte spelling.”

Donnie en vriendin Lois hebben een kind

Maradonnie kennen we wel nog onder enkele andere aliassen, zoals Donald Scloszkie en De Fenomeen, maar zijn echte naam heeft Donnie altijd bewust geheim gehouden. Net als betreft zijn vriendin is hij dus erg gesteld op enige privacy, ook al is hij inmiddels een ware BN’er geworden.

Donnie is in Amsterdam geboren bij een Zweedse vader en een Nederlandse moeder. Zijn muziekcarrière begon bij het label Magnetron Music, maar mede dankzij de aandacht die De Jeugd van Tegenwoordig aan hem schonk werd Donnie pas echt bekend met ‘Mentaal’, een muzikale ode aan darter Raymond van Barneveld.

Termen als ‘snelle planga’ en ‘Barry Hayze’ zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden aan Donnie, die ook nog schitterde in de reclames van gokbedrijf Toto. We kunnen dus zeker stellen dat het goed gaat met Maradonnie: zowel op zakelijk gebied, als op het liefdesgebied. Samen met zijn vriendin Lois en zoontje Odin!

Dit bericht bekijken op Instagram

Laatste Kerst met z’n tweeën ????????????????

Een bericht gedeeld door MARADONNIE AKA PAPPADONNIE (@maradonnie) op

Dit bericht bekijken op Instagram

02/02/2020 Odín Donny ????????????

Een bericht gedeeld door MARADONNIE AKA PAPPADONNIE (@maradonnie) op

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door MARADONNIE AKA PAPPADONNIE (@maradonnie) op