Sterren op TV
Lois Mac Donald The Next Boy/Girl Band

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 september 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Lois Mac Donald van The Next Boy/Girl Band

Lois Mac Donald debuteert op vrijdag 29 september in The Next Boy/Girl Band. Deze jongedame gaat er in de laatste aflevering alles aan doen om een hotseat in de wacht te slepen. Lois Mac Donald blijkt in het verleden ook al meegedaan te hebben aan de nodige andere programma’s. Regelmatig verschijnt ze in televisieprogramma’s waarin ze dan auditie mag doen om haar talent te laten zien.

Lois Mac Donald in The Next Boy/Girl Band

Lois Mac Donald is één van de deelneemsters van The Next Boy/Girl Band. Deze jongedame wil dolgraag in een girl band terechtkomen en niet voor niets koos ze er dan ook voor om zich in te schrijven. Nog voordat de aflevering met Lois daarin op de televisie verscheen, plaatste TNBGB op zijn Facebook-pagina al een filmpje waarin we de dansmoves van Lois konden zien. Ook was het voor de aflevering al bekend dat Mac Donald in de liveshows terecht zou komen. Opmerkelijk genoeg traden de zes dames van de girlband namelijk op tijdens de TINA-dag. Daaruit bleek dat Mac Donald één van de andere dames van een hotseat had gezongen.

Lois Mac Donald in andere programma’s

Dat Lois Mac Donald erin slaagde om te schitteren tijdens haar optreden bij The Next Boy/Girl Band, was misschien enigszins te verwachten. In het verleden deed de voormalig studente van de Lucia Marthas Dansacademie namelijk al mee aan de nodige programma’s. We zagen haar in het eerste seizoen van The Voice Kids en ook deed ze mee aan het vijfde seizoen van X Factor. Ook zou je Lois, die een relatie heeft met Glenn Oey, kunnen tegenkomen bij Brooklyn Nights. Daar werkt ze als entertainer. Op onderstaande video zien we een zeer jonge Mac Donald optreden tijdens The Voice Kids met het nummer Underneath Your Clothes.

Lois Mac Donald is te volgen via Instagram en Facebook.