Sterren op TV
Lohrenz, Chris, Veranique en Fabiola Holland's Next Top Model HNTM

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Lohrenz, Chris, Veranique en Fabiola eerste afvallers Holland’s Next Top Model

Lohrenz, Chris, Veranique en Fabiola doen mee aan Holland’s Next Top Model. De vier kandidaten vallen echter in de eerste aflevering al af. Aan het beginnen van aflevering 1 krijgen alle kandidaten al te horen dat degene die ‘s avonds niet op de lijst staan voor een exclusief HNTM-feestje, afvallen voor de strijd. Chris, Lohrenz, Veranique en Fabiola zijn de slachtoffers. Voor hun houdt het avontuur na één aflevering dan ook alweer op.

Inhoudsopgave

Lohrenz in Holland’s Next Top Model

Lohrenz Amatkasan is één van de eerste afvallers in Holland’s Next Top Model en dat tot grote verbazing bij de andere kandidaten. Dit langharige model heeft looks om u tegen te zeggen, maar toch slaagde hij er niet in om iedereen te overtuigen van zijn kunnen. Lohrenz kreeg als eerste te horen dat hij niet op de lijst stond om de exclusieve party bij te wonen.

Desondanks timmert Lohrenz nog gewoon bij als model en is hij onder meer één van de modellen van De Bijenkorf. In het verleden deed Amatkasan ook een gooi naar de titel Mister International Netherlands.

Lohrenz Amatkasan is te volgen via Instagram en Facebook.

Chris Driessen in HNTM

Chris Driessen reisde vol zelfvertrouwen af om mee te kunnen doen aan Holland’s Next Top Model. Zijn avontuur daar was echter maar van korte duur. Deze zeer gespierde jongeman had nog zo goed geoefend en had zelfs speciale catwalk-workshops genomen om goed voor de dag te komen. Daarmee kon hij de jury van HNTM echter niet overtuigen. Aan de Instagram-posts van Chris te zien, heeft hij echter alsnog genoeg te doen op modellengebied. De ene na de andere modellen-post verschijnt op zijn social media-accounts.

Chris Driessen is te volgen via Instagram en Facebook.

Veranique Scheepstra van Holland’s Next Top Model

Veranique Scheepstra heeft net als Lohrenz en Chris ook niet kunnen overtuigen in Holland’s Next Top Model. Al in de eerste aflevering kreeg Veranique klachten. Ze werd niet echt gezien als model en leek er ook niet heel veel zin in te hebben. Het kwam dan ook niet als een heel grote verrassing toen ze te horen kreeg dat ze niet op de lijst stond.

Veranique Scheepstra is te volgen via Instagram en Facebook.

Fabiola Volkers van HNTM

Fabiola Volkers met haar prachtige blonde krullen heeft het ook niet geschopt tot de tweede aflevering van HNTM. In aflevering één viel de jongedame op met haar volle bos krullen, maar daarmee wist ze niet iedereen voor zich te winnen. Desondanks gaan we ongetwijfeld nog wel meer horen van deze dame. Zo nam ze in 2018 deel aan Temptation Island VIPS, waar zij één van de verleidsters was.

Lees hier alles over de deelname van Fabiola aan Temptation Island VIPS

Fabiola Volkers is te volgen via Instagram en Facebook.

De andere kandidaten van Holland’s Next Top Model 2017 zijn Bonita, Latanya, Chelsey, Daila, Jamie, Ritse, Montell, Milan, Sanne (blond), Sanne (brunette), Senna, Quincy.