Sterren op TV
Loes Bart van Iersel Ik Vertrek Frankrijk

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Loes en Bart van Iersel in Ik Vertrek naar Frankrijk

Loes en Bart van Iersel vertrekken in Ik Vertrek naar Frankrijk. De twee hadden het in Nederland helemaal niet zo slecht voor elkaar, maar echt gelukkig waren ze er niet. Nu laten ze Waalwijk dan ook achter zich om zich te kunnen richten op een eigen bedrijf. Ze kiezen voor een chambres d’hôtes met minicamping. Het is de bedoeling dat ook hun dochter uiteindelijk de overstap maakt naar Frankrijk.

Loes en Bart van Iersel in Ik Vertrek

Loes en Bart van Iersel doen mee aan Ik Vertrek. Ze laten Waalwijk achter zich om in Frankrijk een nieuw bestaan op te bouwen. De twee hebben het wel gehad met hun halve leven op kantoor en dus wordt het tijd voor een volgende stap. De 46-jarige Bart besluit per direct naar Frankrijk te vertrekken om daar aan de slag te gaan met een chambres d’hôtes met minicamping in Rezay. Loes zal nog even in Nederland achterblijven om ervoor te zorgen dat er geld verdiend blijft worden in de periode dat de camping onder handen wordt genomen.

Loes en Bart hebben helemaal geen ervaring in de horeca en kunnen geen Frans. Toch kiezen ze voor dit avontuur en ook hun dochter Amber van vijftien jaar moet uiteindelijk mee. Gezien zij een leerachterstand heeft en maar moeilijk contacten kan leggen, wordt het avontuur in Frankrijk ook voor haar één grote uitdaging.

Hoe is het nu met Loes en Bart van Iersel?

Gezien Bart in eerste instantie in zijn eentje naar Frankrijk vertrekt, is het ook aan hem om de verbouwing op zich te nemen. Dat en het feit dat hij het zo lang zonder Loes moet stellen, valt hem zwaar. Het is dan ook duidelijk dat de verbouwing in eerste instantie niet heel vlekkeloos verloopt voor het stel.

Sinds afgelopen zomer is Maison Les Galettes, de camping waar Bart en Loes zo hard aan gewerkt hebben, geopend. Het gezin heeft al aardig wat gasten mogen ontvangen en voelde zich binnen no time thuis in het land. “Dat is altijd ons vakantieland geweest. Schitterende natuur, vriendelijke mensen, heerlijk klimaat. Naar Frankrijk gaan voelt voor ons als thuiskomen”, aldus Loes tegenover het Brabants Dagblad.

Maison Les Galettes van Loes en Bart van Iersel uit Ik Vertrek is te volgen via Facebook.