Sterren op TV
Loek Loekie vtwonen zelf aan de slag

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 december 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Loek en Loekie uit Alkmaar in vtwonen: zelf aan de slag

Loek en Loekie doen mee aan vtwonen: zelf aan de slag. Het stel uit Alkmaar heeft de afgelopen jaren de focus vooral gericht op het krijgen van een kind. Inmiddels hebben ze hun kinderwens echter in de ijskast geplaatst en willen ze zich richten op iets nieuws. De twee gaan nu eindelijk aan de slag met het opknappen van hun huis. En aan dat huis, dat ze tien jaar geleden gekocht hebben, moet ook zeker wel het één en ander gebeuren.

Loek en Loekie in vtwonen: zelf aan de slag

Loek en Loekie doen mee aan vtwonen: zelf aan de slag. Ze hebben hun huis de laatste jaren maar weinig aandacht gegeven, maar zijn inmiddels wel klaar met het oubollige interieur. De afgelopen jaren stonden in het teken van hun kinderwens, maar daar lijkt het niet meer van te komen. Tijd om de aandacht op het huis te richten. Het is voor de twee echter nogal lastig om te bepalen hoe het huis er nou precies uit moet komen te zien.

De voorkeur van Loek gaat uit naar strak en functioneel, terwijl Loekie eerder zou gaan voor warm en rommelmarkt. Gelukkig komt er nu hulp voor de twee. In vtwonen: zelf aan de slag zal stylist Femke de twee de nodige tips geven om het huis volledig naar eigen smaak in te richten.

Meer vtwonen
Rik en Tamara in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Kylie en Jelmer in vtwonen: zelf aan de slag
Deborah en Wouter in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Rachida en Steven in vtwonen: zelf aan de slag
Maarten, Elise en Kai in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Wendy en Quincy in vtwonen: zelf aan de slag
Merel en Pieter uit Aalsmeer in vtwonen: verbouwen of verhuizen