Sterren op TV
Loek Bram Senna en Wytze als Black Swords in Hollands Got Talent

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 april 2017

Laatst Geüpdatet: 5 mei 2017

Loek, Bram, Senna en Wytze als Black Swords in Holland’s Got Talent

Black Swords doet mee aan Holland’s Got Talent. Deze jongste rockband van Nederland bestaat uit de broers Bram en Loek Bijnen, Senna Trompetter en Wytze Spierts. Ze worden gecoacht door Bas Soetens.

Van Smikkelbeer naar Black Swords

Het kwartet uit Kempen begon op 9, 11 en 12-jarige leeftijd met de band. Deze heette eerst Smikkelbeer, maar dit was uiteraard niet stoer genoeg. Zo werd Black Swords bedacht en waagden ze nu de sprong naar Holland’s Got Talent. Aan het kwartet wacht de zware taak om de jury met onder meer Gordon en Angela Groothuizen te overtuigen van hun kwaliteiten. Dat deden ze met de klassieker Smells Like Teen Spirit van Nirvana.

De afgelopen periode heeft Black Swords zich al regelmatig laten zien op de podia, zo deden ze mee aan de Clash of the Cover Bands. De finale in Paradiso werd alleen niet gehaald. Het grote probleem was in alle gevallen dat ze alleen het nummer speelden, maar niet zongen.

Bram, Loek, Senna en Wytze in Holland’s Got Talent

De broers Bram en Loek uit Bladel zorgen voor het ritme op de basgitaar en op de drums, terwijl Senna uit Hoogeloon en Wytze uit Hapert de gitaren stukspelen. Ze noemen zichzelf nu een rock coverband, maar willen in de toekomst hun eigen muziek gaan maken.

De band is echter nog niet helemaal compleet, want ze zijn nog op zoek naar een zanger of zangeres. Dus als je graag wil aansluiten bij Black Swords na hun optreden bij Holland’s Got Talent, sla dan toe! Er komt namelijk zelfs een auditiedag, zodat de Black Swords tijdens de volgende ronde van Holland’s Got Talent ook kunnen zingen. Dat vond de jury namelijk wel noodzakelijk, maar ze geven de jongens wel een volgende kans.

Black Swords is ook te volgen op Facebook.

Vanavond is het zover!!! Kijken dus. 20.30 RTL4 Holland’s Got Talent

Geplaatst door Black Swords op vrijdag 28 april 2017

Helaas niet door met The Clash, maar woensdag nog een optreden bij NVO en daarna alle focus op Holland’s Got Talent

Geplaatst door Black Swords op zaterdag 22 april 2017