Sterren op TV
Lloyd De Meza The Voice of Holland

Lloyd De Meza verrast in The Voice of Holland

Lloyd De Meza verrast met zijn deelname aan The Voice of Holland. De zanger en rapper heeft al een flinke carrière opgebouwd, maar heeft er nu toch voor gekozen om mee te doen aan TVOH. Lloyd kon de juryleden Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk pas voor zich kan winnen toen hij zijn oude hit ging zingen. Daarvoor draaiden ze niet voorhem.

Inhoudsopgave

Lloyd de Meza als muzikant

Lloyd De Meza, artiestennaam van Lloyd Wezer, werd al bekend met r&b-groep Arnhemsgewijs. Sinds 1998 is hij echter solo-artiest en heeft hij hitjes gemaakt met onder meer Def Rhymz en Brainpower. In zijn carrière heeft Lloyd ook samengewerkt met Gordon en heeft hij een album gelanceerd. De laatste jaren is Lloyd echter uit de schijnwerpers verdwenen en het valt niet helemaal uit te sluiten dat dat te maken heeft met een gevangenisstraf die Lloyd in het verleden heeft gekregen.

Lloyd de Meza in gevangenis

Lloyd de Meza kwam in 2010 in de gevangenis terecht. De zanger zou betrokken zijn geweest bij een ontvoering en afpersingszaak. Later gaf Lloyd bij Funx aan dat hij een half jaar ten onrechte in de cel heeft gezeten. “Helaas heeft de recherche dit opgenomen als een waarheid. We hebben die jongen niet gegijzeld, niet gekneveld, niet naakt gemaakt, niet in elkaar geslagen. Ik wist helemaal niet wat er zich heeft afgespeeld”, vertelde Lloyd.

Lloyd de Meza in The Voice of Holland

Lloyd de Meza gaat zijn carrière nu nieuw leven in blazen met zijn deelname aan The Voice of Holland. Het TVOH-avontuur maakte Lloyd via Facebook bekend.

“Ik heb het al een klein beetje laten doorschemeren, maar het is toch echt zo. Volgende week vrijdag 20 oktober ben ik, Lloyd de Meza, te zien bij The Voice of Holland. Ik ben aanwezig en ik ga mijn best doen.” In dezelfde week als waarop zijn Blind Audition in het programma te zien is, lanceerde Lloyd ook onderstaande nieuwe videoclip genaamd Fawaka. Vrijdag 20 oktober zullen we zien of hij ook de jury van TVOH heeft weten te overtuigen.

Lloyd de Meza is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Chris Alain | Silke van de Klundert | Jeremy Hazeleger | Tjindjara Metschendorp | Kimberly Maasdamme | Jennifer Terwel | Kevin Fullinck