Sterren op TV

Lizzy van der Ligt de vriendin van dj Yuki Kempees (Kris Kross Amsterdam)

Lizzy van der Ligt is de vriendin van dj Yuki Kempee, de voorman van Kris Kross Amsterdam. Ze zijn sinds 2015 samen en maakten eind 2020 bekend dat er een eerste kindje op komst is. Lizzy van der Ligt is zelf influencer en styliste.

Lizzy van der Ligt vriendin Yuki Kempees

Lizzy van der Ligt is zoals gezegd influencer en heeft al meer dan 260.000 volgers op Instagram. Ze houdt zich met name bezig met beauty en fashion. Verder is ze de eigenaar van Le Cafe Noir Studio, waarvoor ze sommige collecties al ten toon mocht stellen tijdens de fameuze Amsterdam Fashion Week. Het moge duidelijk zijn dat Lizzy van der Ligt naast de beauty, ook de brains én de ondernemersdrift heeft.

Lizzy van der Ligt styliste en fashion-influencer

In 2015 kreeg Yuki Kempees officieel een relatie met zijn vriendin Lizzy. In 2020 volgde het huwelijksaanzoek. “Na vijf jaar samen kun je gaan denken aan de volgende stap’, zei mijn vader toen ik een twintiger was. Gisteren waren wij vijf jaar samen, twintig seizoenen, en mijn vader had gelijk. Na vijf jaar weet je of je de rest van je leven samen met iemand wil zijn, samen met jou, Lizzy”, schreef Yukee daar over op zijn Instagram-pagina.

“Je bent mijn grote liefde, mijn muze waar ik onuitputtelijk door geïnspireerd raak. Je bent mijn klankbord en je bent altijd mijn aller allerbeste vriendin geweest, maatjes en lovers. Let’s get f*cking married!” En de volgende mijlpaal werd eind 2020 bekendgemaakt, toen duidelijk werd dat Lizzy van der Ligt in verwachting was van haar eerste kindje met vriend Yuki Kempees.

Yuki Kempees als dj bij Kris Kross Amsterdam

Yuki Kempees is voorman van het dj-trio Kris Kross Amsterdam, samen met Sander Huisman en Jordy Huisman. Enkele van hun bekende nummers zijn Donderdag (samen met Emma Heesters en Bilal Wahib), Mij Niet Eens Gezien (met Lil’ Kleine), Ik Sta Jou Beter (Nielson) en Loop Niet Weg (Tino Martin). Dat Yuki Kempees en zijn vriendin Lizzy van der Ligt naast een stapelverliefd koppel, ook nog eens een enorm succesvol setje vormen, is dan ook een understatement!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door YUKI. (@yuki.indy)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door YUKI. (@yuki.indy)