Sterren op TV
Lizzy Causyn Temptation Island

Lizzy Causyn verleidster Temptation Island 2019

Lizzy Causyn is verleidster in Temptation Island 2019. Ze is 22 jaar oud en één van de Belgische deelneemsters die meedoet aan Temptation Island 2019. Lizzy is tegenwoordig echter al niet vaak meer in België te vinden. Ze werkt in het Franse Saint Tropez. Een jaar eerder kon je haar nog treffen in het Franse Val Thorens. Ook heeft Lizzy haar eigen YouTube-kanaal waar ze regelmatig nieuwe video’s op uploadt.

Lizzy Causyn verleidster Temptation Island

Lizzy Causyn is verleidster in Temptation Island. Ze is geboren in België, maar tegenwoordig voornamelijk in Frankrijk te vinden. Dat Lizzy nu wel meedoet aan Temptation Island, is best verrassend te noemen. Ze werd twee jaar geleden ook al gevraagd om mee te doen als verleidster aan de ultieme relatietest, maar toen sloeg ze het aanbod nog af.

In gesprek met Het Laatste Nieuws gaf ze al aan dat haar familie niet heel vrolijk werd van het nieuws. “En ik heb het hen dan ook nog eens via de telefoon gezegd omdat ik in Frankrijk werk… Nu ja, ’t is niet dat ik deelneem als koppel. Ik vind het bullshit om op die manier je relatie te testen. Volgens mij wil je dan gewoon op tv komen of je saaie relatie wat leuker maken.”

Lizzy Causyn gelooft niet in trouw zijn

Lizzy Causyn gelooft niet echt in trouw zijn. “Of ik wel geloof dat een man trouw kan zijn? Euh… Ik ben dat zelf niet altijd, dus ’t zou raar zijn als een man dat wel kan.” De 22-jarige roodharige jongedame is in het dagelijks leven werkzaam als bar maid. Voor dat werk is ze tegenwoordig woonachtig in Frankrijk. Voor Temptation Island wilde ze Frankrijk echter wel even verlaten.

Lizzy wilde nog niet verklappen of het haar gelukt is om een koppel uit elkaar te krijgen. Wel gaf ze al aan dat mannen vooral op haar af moeten stappen. “Ik zal wel eens naar een jongen kijken om mijn interesse te laten blijken, maar ik zal nooit de eerste stap zetten”, aldus Lizzy. Lizzy richt haar pijlen op Roger, die haar ook wel ziet zitten. “Mijn ultieme fantasie is een rossig meisje met stevige billen, mooie ogen ook. Dus toen Lizzy aan kwam gelopen, dacht ik meteen: Temptation.”

Lizzy Causyn is te volgen via Instagram en Facebook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Causyn (@lyziqa) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Causyn (@lyziqa) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Causyn (@lyziqa) op