Sterren op TV
Lize Polaster Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Lize Polaster van Jefferson in Temptation Island

Lize Polaster doet met Jefferson mee aan Temptation Island. Deze jongedame heeft ervoor gekozen haar relatie bloot te stellen aan de ultieme test om te kijken of haar vriend echt te vertrouwen is. Alhoewel de beelden die Lize van Jefferson zag niet heel verkeerd waren, verloor zij haar hart aan een ander. Verleider Ken is de gelukkige.

Wie is Lize uit Temptation Island?

De 23-jarige Lize is één van de dames die te zien is in Temptation Island. Deze jongedame is woonachtig in het Belgische Groot-Bijgaarden. Lize deed in het verleden al eens mee aan het programma Komen Eten. Op dat moment was ze 21 jaar en nog een vastgoed-stagiaire.

Haar grote droom was toentertijd haar eigen pannenkoekenhuisje te openen, maar inmiddels houdt ze zich bezig met heel andere dingen. Ze is nu stewardess en al acht maanden samen met haar vriend Jefferson. Hij is echter niet altijd trouw geweest in hun relatie.

Lize en Jefferson in Temptation Island

Lize en Jefferson doen dan ook samen mee aan Temptation Island om te zien of ze de verleiding aan kunnen. In het verleden heeft Jefferson al eens laten zien zijn vriendin niet altijd trouw te zijn. In Thailand wil hij echter graag bewijzen dat hij het prima redt met andere dames om zich heen.

“Lize acht de kans groot dat Jefferson haar ook op ‘Temptation Island’ zal bedriegen, maar Jefferson wil Lize niet kwijt en zal er alles aan doen om het vertrouwen te herstellen”, valt tenslotte te lezen bij VIJF. De student is in ieder geval van plan om zijn best te doen. “Ik zal ook nooit vergeten dat we buiten onze relatie ook een sterke vriendschap hebben. En dat kan wel een rol spelen in de toekomst”, aldus Jefferson.

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lisa & Merijn, Jolien & Herbert en Rosanna & Niels.

Lize Polaster is te volgen via Instagram.