Sterren op TV
Lize Korpershoek vriendin Tim Hofman

Model Lize Korpershoek is de vriendin van Tim Hofman

Lize Korpershoek is de vriendin van Tim Hofman. Het grote presenteertalent van het BNN-programma Spuiten en Slikken en YouTube-serie #BOOS heeft in zijn privéleven maar weinig reden om met enige boosheid op te staan. Daar zorgt zijn nieuwe grote liefde Lize Korpershoek wel voor!

Geen #kutmarije, maar model Lize Korpershoek

Waar collega-presentator Jan Versteegh blij is dat ‘zijn’ Dieuwertje een grote onbekende is voor de media en haar ook bewust uit de schijnwerpers houdt, komt Hofman openlijk uit voor zijn prille relatie met Korpershoek. Een half jaartje geleden introduceerde hij haar op de rode loper bij de première van de film Renesse.

“Ik ben een hele leuke vrouw aan het daten”, vertelde hij aan No Limits Network. Tim wees naar Lize en stelde: “Je hebt een scoop!” Géén match made in heaven tussen Tim en de productieassistente van #BOOS #kutmarije dus, helaas.

Lize en vriend Tim Hofman tekenen samen piemels

De nieuwe vlam van Hofman, 31 jaar oud, schuwt de spotlights niet en werkt als model, maar ook als videomaker en columniste voor het blad Glamour. Verder blijkt Korpershoek een fervent voorvechter van verwarmde toiletbrillen. Want zoals ze zelf zegt op de website Nazomergasten: “Ik koester hoop dat op één dag niet alleen in Japan maar ook in Nederland het verwarmen van toiletbrillen een algemeen geaccepteerd en geïmplementeerd goed is. Hemels is wat dat is. Geloof me.”

Verder blijkt Lize Korpershoek wel wat te hebben met het tekenen van piemels en het maken van poepgrappen. Reizen is en blijft echter de passie van het model. Aan de website VICE vertelt ze immers: “Het duurste wat ik gekocht heb in 2016? Een tekentablet met beeldscherm, dat was best duur. Maar ik heb vooral heel veel geld uitgegeven aan vakanties: naar Indonesië, Brazilië, Suriname en Japan.”

Lize kun je volgen via Instagram, Facebook én Twitter.