Sterren op TV
Lizanne van Zutven is de vriendin van Luuk de Jong

Lizanne van Zutven is de vriendin van Luuk de Jong

Lizanne van Zutven is de vriendin van Luuk de Jong. De spits van PSV is weer terug op het oude nest nadat hij in 2019 vertrok en speelde voor Sevilla en Barcelona kwam hij in het seizoen 2022-2023 weer terug bij de Eindhovenaren. Luuk wordt goed ondersteunt in zijn drukken leven door Lizanne.

De Jong ging eerder met Maxime Dassen

In zijn periode in de Duitse Bundesliga bij Borussia Mönchengladbach ging De Jong nog met een heuse beroemdheid. Bijna twee jaar lang ging de centrumaanvaller met Maxime Dassen. De blondine, die meedeed aan een talentenjacht bij onze oosterburen en zo roem vergaarde, zocht vaak de spotlights op.

Over het stuklopen van de relatie vertelde de PSV’er eens: “De breuk had niks met Borussia Mönchengladbach te maken, maar met privéredenen.” Inmiddels is Maxime dus verdwenen uit het leven van Luuk de Jong, maar niet uit de voetbalwereld. Ze is nu namelijk samen met Heracles-spits Vincent Vermeij.

Vriendin van Luuk de Jong: Lizanne van Zutven

In 2015 leerde De Jong zijn vriendin Lizanne van Zutven kennen. Eerst waren de twee slechts vrienden, maar al snel sloeg de vonk over en sloegen ze aan het daten. In de maand april van 2016 kiezen Lizanne en Luuk ervoor om in de publiciteit te treden: de relatie wordt aan de hoge boom gehangen.

Sindsdien is de voetballer, die vaak genoeg bij de selectie van Oranje heeft gezeten, gelukkig met de fysiotherapeute. Dat laatste wordt wel duidelijk uit de foto’s op de Facebook-pagina van Lizanne, die niet onder stoelen of banken schuift dat ze met De Jong gaat.

Waar De Jong een vrij goede binnenkomer had bij PSV, onder meer met het winnen van het kampioenschap, is dat nu weggeëbd. De spits is zijn basisplek kwijt in het Philips Stadion en gaat misschien wel vertrekken, naar Bundesliga-club Hannover 96 bijvoorbeeld.

Zijn eerdere avontuurtjes in het buitenland, bij het bovengenoemde Mönchengladbach maar ook Newcastle United, mislukten compleet. Ook de supporters in Eindhoven zijn De Jong soms liever kwijt dan rijk… Zij zien veel meer potentie in de grote concurrent van de goalgetter, Jürgen Locadia. Het wordt dus spannend waar Luuk de Jong en zijn vriendin Lizanne van Zutven binnenkort zullen wonen.

Lizanne van Zutven de vriendin van Luuk de Jong kun je volgen via Facebook.