Sterren op TV

Lisette Eising de vriendin van Marcel Veenendaal

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 12:00 pm

Lisette Eising is de vriendin van Marcel Veenendaal, een Nederlandse zanger en sinds 2009 de voorman van de band Di-rect. Verder is Marcel Veenendaal al te zien geweest in onder meer Jesus Christ Superstar, The Wiz en It Takes 2 (als jurylid). Hij en Lisette Eising hebben twee kinderen samen.

Lisette Eising vriendin Marcel Veenendaal

Lisette Eising heeft een eigen praktijk voor Sjamanisme- en energiewerk. Daarover schrijft ze op haar website: ‘Het is altijd een goed moment om terug te keren naar jezelf, je lichaam, je hart, de bron van energie die je bent. Die wij allemaal samen zijn. Ik wil je helpen herinneren dat je licht en liefde bent.’

‘De uitdagingen die je tegenkomt op je pad zijn uitnodigingen. Kun je dat wat niet meer werkt vrijlaten en kiezen voor een andere weg? De weg van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en leven vanuit verbinding. Je hoeft alleen maar te kiezen.. Voel maar’, schrijft ze. Mocht Marcel Veenendaal eens niet lekker in zijn vel zitten, kan hij dus altijd bij zijn vriendin Lisette Eising aankloppen.

Marcel Veenendaal zanger en voorman Di-rect

Marcel Veenendaal is in 1982 geboren in Ede, waar hij ook opgroeide. Als zanger en muzikant reisde hij echter al op vroege leeftijd naar onder meer Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Wageningen, waar hij verbonden was aan het musicaltheater Roekeloos. Zijn doorbraak kwam in 2004 met deelname aan Sterrenjacht, op de tv bij AVRO.

Marcel Veenendaal en Lisette Eising hebben twee kinderen

Later was Marcel Veenendaal nog te zien in onder meer Jesus Christ Superstar, Hair en The Wiz, tot hij in 2009 in een talentenjacht werd gekozen tot de nieuwe zanger van Di-rect. Tevens werd hij jurylid in het zangprogramma It Takes 2. Tot tweemaal toe won iemand uit zijn ‘stal’.

In 2015 kreeg Marcel Veenendaal overigens thuis ook iemand in zijn stal; vriendin Lisette Eising beviel namelijk van hun eerste kindje. Een zoontje. Daarover zei Marcel twee jaar later al eens in De Telegraaf: “Ik wil er voor mijn kleine man zijn. Op de fiets door de duinen, leuke dingen met hem doen. Ik wil alles meemaken zonder dat ik de helft van de tijd in een cocon zit.”

“Het wordt steeds leuker om hem te betrekken bij wat ik doe. Hij was erbij in de studio. Hij keek met open mond achter het raam naar de blazers die kwamen inspelen. Supergaaf dat hij daar gewoon kan ronddrentelen. Dat ik geen baas heb die zegt: ’Hartstikke leuk Marcel, maar nu effe niet’.” Inmiddels is er ook en tweede kleine bijgekomen. Ongetwijfeld zal zijn vriendin Lisette Eising dolblij zijn met Marcel als partner én papa.