Sterren op TV
Lisanne Nigel Team rood House Rules

Lisanne en Nigel zijn Team Rood in House Rules NL

Lisanne en Nigel vormen Team Rood in House Rules NL 2017. Het stelletje is het jongste stel dat dit seizoen meedoet aan het programma. Allebei zijn ze nog druk aan het studeren, maar daarnaast hebben ze ook gewoon een baan. Ze kochten een bouwval en hebben die zo goed als het kon opgeknapt.

Lisanne en Nigel Team Rood in House Rules NL

Lisanne en Nigel zijn echter nog lang niet klaar en doen nu dan ook graag mee aan House Rules NL, waarbij een ander stel onder voorwaarde van opgestelde huisregels aan de slag mag met het opknappen van hun huis. Het stel dat het huis van een ander team het best opknapt, gaat er vandoor met de hoofdprijs van twee jaar hypotheekvrij wonen.

Lisanne en Nigel zijn Team Rood in House Rules NL. De twee hebben elkaar voor het eerst gezien in de kroeg en daar sloeg al snel de vonk tussen de twee over. In het dagelijks leven hebben ze het allebei druk. Lisanne studeert Human Resources en werkt als controller. Nigel daarentegen is leraar natuurkunde in opleiding en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met werken als fietsenmaker. “Het is redelijk zwaar om naast je werk te studeren. Het vraagt een hele hoop discipline om dat te doen en omdat wij het alle twee doen, denk ik dat we daardoor meer gestimuleerd zijn.” In House Rules vormt het stelletje ook een goed team, waarbij we de 27-jarige Lisanne leren kennen als een echte aanpakker en de 25-jarige Nigel als het afwachtende type.

Lisanne en Nigel kunnen wel klussen

Alhoewel Lisanne en Nigel nog erg jong zijn en ze het druk hebben met hun werk en school, draaien ze hun hand zeker niet om voor klussen. Ze hebben best al wat kennis en ervaring opgebouwd toen ze zelf aan de slag gingen met het opknappen van een bouwval die ze gekocht hadden. “Ik denk dat wij, doordat we al een jaar aan het klussen zijn, goed op elkaar ingespeeld zijn. Nigel hoeft maar één woord te zeggen en ik weet wat hij bedoelt.”

In House Rules kan nu een ander stel verder gaan met hun huis, terwijl ze zelf ook het huis van anderen moeten opknappen. Nigel en Lisanne weten overigens wel al hoe hun toekomstige huis eruit moet gaan zien. Een combinatie van industrieel en Scandinavisch maakt hun droomhuis compleet.

Andere teams in House Rules NL 2017: Charissa en Jamie | Dinie en Paulien | Larissa en Zekai | Astrid en Henk