Sterren op TV
Lisanne Dijkstra The Talent Project zangeres

Lisanne Dijkstra in The Talent Project

Lisanne Dijkstra is te zien in The Talent Project. Lisanne is inmiddels al een paar jaar bezig in de muziek, maar een echte doorbraak bleef tot op heden uit. Met haar deelname aan The Talent Project kan ze nu alsnog laten zien dat ze wat in haar mars heeft. Mocht de jury potentie in haar horen, dan gaat ze honderd dagen lang met professionals aan de slag om te zien wat er van haar kan worden.

Lisanne Dijkstra in The Talent Project

Lisanne Dijkstra is te zien in The Talent Project. Lisanne is één van de talentvolle artiesten die besloot zich in te schrijven voor de talentenjacht. Niet vreemd, want eigenlijk timmert ze al een tijdje aan de weg. Haar social media-profielen staan dan ook vol met de nodige covers, maar tot een echte doorbraak heeft dat nog niet geleid. Met Het Talent Project krijgt ze een kans om zich alsnog te laten zien aan een breed publiek.

Voor Lisanne begon het eigenlijk al toen ze nog jong was. Zingen was al van kleins af aan één van de passies van deze dame en ze kan zich dan ook geen tijd meer herinneren dat ze niet met zingen bezig was. De laatste tijd combineert ze dat ook steeds meer met acteren.

Lisanne Dijkstra als zangeres

Lisanne Dijkstra maakte in 2014 voor het eerst kennis met de theaterwereld. Ze schreef zich in dat jaar in voor de Trainingweek TheaterTalentenLab en mocht zo alvast ruiken aan het echte werk. Een jaar later deed ze auditie voor Garage TDI en behoorde ze een half jaar tot het jeugdensemble. Daarna kwam alweer het volgende op haar pad: ze was aangenomen voor de opleiding Docent Theater aan het ArtEZ in Zwolle.

Lisanne besloot zich sindsdien volledig te richten op haar studie en kwam via audities bij Anastasia van DNK terecht. Na maandenlang repeteren was het begin 2017 eindelijk zover en kon ze eindelijk laten zien wat ze al die tijd geleerd had. Sindsdien kan Lisanne naast het zingen ook het muziektheater nog maar moeilijk loslaten. Met haar deelname aan The Talent Project zet ze een mooie nieuwe stap.

Lisanne Dijkstra is te volgen via Instagram en Facebook.