Sterren op TV
Lisa vriendin Jean-Paul Boetius Feyenoord

Lisa is de vriendin van Jean-Paul Boëtius

Lisa is de vriendin van Jean-Paul Boëtius. De linksbuiten heeft het even geprobeerd bij FC Basel, maar voetbalt weer voor Feyenoord voetballen. Zijn vriendin Lisa verhuist iedere keer mee.

Jean-Paul Boëtius heeft een mysterieuze vriendin

De vriendin van de kersverse Feyenoorder, die ook de jeugdopleiding van de Rotterdammers doorliep, is van het mysterieuze soort. Haar achternaam houdt de vriendin van Boëtius geheim. Gelukkig hebben we wél de beschikking over een aantal quotes en een foto. Wat Lisa onderneemt in het dagelijks leven is echter volstrekt onbekend.

Behalve dan haar vriend aanmoedigen in het stadion, binnenkort in de Rotterdamse Kuip. Boëtius is een echt kind van de voetbalclub Feyenoord. Hij doorliep vrijwel de gehele jeugdopleiding op Varkenoord en debuteerde in het seizoen 2012-2013 bij de hoofdmacht van de topclub.

Vriendin Lisa gaat met Boëtius en hond Koda naar Rotterdam

Na drie seizoenen in De Kuip vond hij het echter welletjes. De vleugelspits koos voor een miljoenentransfer richting het Zwiterse FC Basel en zijn vriendin Lisa en hond Koda gingen mee in het avontuur. Een onverdeeld succes werd het verblijft van Boëtius bij Basel echter niet.

In het seizoen 2016-2017 werd hij uitgeleend aan het Belgische KRC Genk. In België werd ze overigens Liza genoemd, het blijven tenslotte Belgen. Nu is het stel dus definitief terug naar Feyenoord. Vriendin Lisa vertelde over de tijd in Zwitserland van haar vriend aan Voetbal International: “Jean-Paul is even met z’n neus op de feiten gedrukt dat het niet vanzelfsprekend is dat je altijd maar in de basis staat. Je moet overal hard voor werken, voor je familie, je relatie, voor alles; niks gaat vanzelf.” Boëtius heeft zéker een ontwikkeling doorgemaakt in Basel. “Voor het eerst gingen we samenwonen, moesten we alles regelen: een huis, de inrichting. We zijn elkaar echt wel tegengekomen, maar uiteindelijk krijg je echt een sterke band. Ik vind dat ook wat waard.”

Vriendin Lisa van Jean-Paul kun je niet volgen via social media, Boëtius is wel te vinden op Instagram.