Sterren op TV
Lisa van der Ven The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 november 2016

Laatst Geüpdatet: 7 maart 2017

Lisa van der Ven in The Voice of Holland

Lisa van der Ven probeert het in The Voice of Holland. De zangeres heeft al een volle CV overgehouden aan al haar optredens in musicals, maar nu is het tijd om ook het brede Nederlandse publiek kennis te laten maken met haar prachtige stem. Niet voor niets schreef ze zich tenslotte in voor TVOH. En of Van der Ven er met haar zangkunsten ook in is geslaagd om de coaches te overtuigen, gaan we op vrijdagavond 4 november ontdekken in TVOH.

Lisa van der Ven in TVOH

De in 1998 geboren Lisa van der Ven is één van de deelneemsters aan The Voice of Holland seizoen zeven. Deze jongedame is al jarenlang actief in de zangwereld, al richtte ze zich tot op heden vooral op musicals. Nu wordt het tijd om ook een volgende stap te zetten en daarbij hoort in dit geval een talentenjacht. Het oog van Lisa van der Ven viel uiteindelijk op The Voice of Holland. Op vrijdagavond 4 november is Van der Ven te zien in de Blind Auditions van het programma. Of ze die vlekkeloos door is gekomen, gaan we dus heel snel te weten komen. Tot die tijd kunnen we hieronder alvast genieten van het nummer Hello van Adele, maar dan door Lisa van der Ven gezongen. Toen was deze inmiddels achttienjarige dame nog zeventien jaar.

Lisa van der Ven in musicals

Lisa van der Ven is zeker in de musicalwereld allang geen onbekende meer. Niet voor niets volgt ze al ruim tien jaar lang theaterlessen en was ze al in een groot aantal musicals te zien. Tot die musicals behoren onder andere Peter Pan en Ghost the Musical.

Dat Lisa terecht zou komen op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten is dan ook zeker geen verrassing te noemen. Ook had Lisa uit Hendrik-Ido-Ambacht als actrice al wat rolletjes te pakken, onder andere in de TV commercial Vijf seconden spel van Jumbo.

Lisa van der Ven is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.