Sterren op TV
Lisa van Merijn Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Lisa Samantha Pols met Merijn op Temptation Island

Lisa Samantha Pols heeft samen met Merijn Murk de stap gezet naar Temptation Island. Om te testen hoe sterk hun relatie nou echt is, zullen ze gescheiden worden op een eiland in Thailand om te zien of ze de verleiding van anderen kunnen weerstaan. In dat programma zoende Lisa met Jolien en dat maakte Merijn furieus. Hij werd zo in de armen van Pommeline gedreven en die twee vormen nu een setje.

Wie is Lisa Samantha Pols uit Temptation Island

Lisa Samantha Pols is net als haar vriend Merijn Murk afkomstig uit Amsterdam en tegenwoordig woonachtig in Almere. Ze studeren allebei ook aan de Hogeschool van Amsterdam. Waar Merijn, die ook als DJ Brooklyn te boek staat, koos voor commerciële economie, heeft Lisa gekozen voor de studie Media, Informatie & Communicatie.

Ze is in 2016 begonnen aan die studie en verwacht hem in 2020 afgerond te hebben. Naast haar studie is ze ook werkzaam voor Showpony Productions, een bedrijf dat hosts en hostesses voor verschillende soorten evenementen kan leveren. In het dagelijks leven houdt Lisa zich ook veel bezig met Merijn, met wie ze inmiddels één jaar en zeven maanden een relatie heeft.

Lisa en Merijn in Temptation Island

Lisa en Merijn doen mee aan Temptation Island en zullen uiteraard allebei niet in de verleiding moeten komen om met een ander aan te pappen. Al lijkt dat vooral te gelden voor Merijn, die er regelmatig contacten met andere vrouwen op nahoudt.

De 21-jarige jongedame is dan ook duidelijk naar haar vriend toe: “De tip die ik aan Merijn meegeef, is: Denk aan mij, natuurlijk. Maar verder: Denk ook aan wat wij samen hebben opgebouwd. Hoe mooi of leuk een andere meid op dit eiland ook kan zijn, ze heeft niet alles meegemaakt wat wij hebben meegemaakt”, vertelde Lisa. “Hij heeft geen kansen meer, dus die krijgt hij ook niet. En dan was het not meant to be, zeg maar.”

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lize & Jefferson, Jolien & Herbert en Rosanna & Niels.

Lisa Samantha Pols is te volgen via Facebook.