Sterren op TV
Lisa Sace ex Alex Ex on the Beach Double Dutch

Lisa Sace ex van Alex in Ex on the Beach Double Dutch

Lisa Sace is de ex van Alex Maas in Ex on the Beach Double Dutch. Lisa is van plan om voor grote problemen te zorgen in Ex on the Beach Double Dutch. Zij en Alex zijn namelijk niet heel goed uit elkaar gegaan en daar wil zij graag wraak voor nemen.

Lisa Sace in Ex on the Beach Double Dutch

Lisa Sace is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Lisa is de ex van Alex Maas en viel binnen bij hem toen hij samen was met Geneviève en Elodie. Direct zorgde ze met haar entree voor één grote puinhoop. “Jij dacht toch niet dat je zonder mij naar een eiland kon vertrekken?”, vertelde Lisa.

Lisa is dan ook afgereisd naar het eiland om wraak te nemen op Alex. “Ik ben hier om de ware aard van Alex naar boven te halen, daar ga ik alles aan doen. Ik ben best wel een agressief type, heel explosief. Alex weet ook dat hij me niet boos moeten maken, want dan gaan er dingen van tafel vliegen”, aldus Lisa. De twee beginnen dan ook niet geheel verrassend direct met een gevecht.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Lisa Sace is te volgen via Instagram en Facebook.