Sterren op TV
Lisa Michels Shownieuws Show Update K3 zoekt K3

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 10 maart 2017

Lisa Michels in Show Update, Shownieuws en zangeres De Bende

Lisa Michels is presentatrice van Show Update en Shownieuws en zangeres in de band De Bende. In de afgelopen jaren heeft Lisa al van alles gedaan om haar bekendheid te zien toenemen. Zo kwam ze in veel programma’s voorbij vanwege haar deelname aan K3 Zoekt K3. Waar we Lisa ook al leerden kennen voordat ze aan de slag ging als presentatrice voor SBS6, is tijdens de Miss Nederland-verkiezing van 2015. Ze was één van de finalisten, maar zag Jessie Jazz Vuijk er toentertijd met de hoofdprijs vandoor gaan.

Lisa Michels presentatrice Show Update en Shownieuws

Lisa Michels begon haar carrière als presentatrice bij de Show Update voor Show.nl. Iedere dag kwam ze meerdere keren voorbij om de laatste shownieuwtjes op een rijtje te zetten. Inmiddels heeft ze echter ook de stap gemaakt naar Shownieuws, waar ze steeds vaker op mag komen draven om de show te presenteren.

Het is dan ook duidelijk dat Lisa niet stil zit en ze er echt alles aan doet om zich verder te ontwikkelen. Naast al deze bezigheden voor de tv, heeft Lisa Michels ook nog eens haar eigen YouTube-kanaal waar ze al bijna 30.000 abonnees heeft en waarin ze haar kijkers graag een kijkje in haar leven geeft.

Lisa Michels als zangeres

Lisa Michels is naast presentatrice ook gewoon hard bezig met het opbouwen van een zangcarrière. Haar talent voor zingen bracht haar al in meerdere programma’s, waaronder The Next Pop Talent. Ook zat ze al in meerdere bandjes, waaronder The LIPS.

Tegenwoordig is Lisa onderdeel van de band De Bende. Ze is het enige Nederlandse lid van de band uit België en De Bende maakt liedjes voor jong en oud. Zo is voor Lisa toch nog een beetje haar droom uitgekomen nadat ze al meedeed aan K3 zoekt K3. Michels belandde in de finale van dat programma, maar kwam niet in de band terecht. Lisa, die ook als model aan de weg timmert, was in 2015 ook finalist van Miss Nederland.

Lisa Michels is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.