Sterren op TV
Lisa Bor Nieuwe Tijden

Lisa Bor debuteert in Nieuwe Tijden

Tot op heden deed de naam Lisa Bor bij ons nog geen lampje branden, maar vanaf 4 juli zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Vanaf dan is zij dagelijks te zien in de nieuwe soapserie Nieuwe Tijden. De 23-jarige actrice is geboren in Amsterdam en heeft daar aan het Barlaeus Gymnasium haar middelbare school afgerond. Ook heeft ze vijf jaar op het Conservatorium van Amsterdam gezeten.

Haar verleden

Na haar middelbare schooltijd koos de blondine ervoor om te vertrekken naar Italië, waar ze haar eerste echte rol veroverde. Bor is namelijk als Mitra te zien in Loro chi?, een Italiaanse film die in 2015 is verschenen. Tot die tijd had Lisa Bor nog niet veel acteerervaring opgebouwd, zo liet ze toentertijd weten in een uitgebreid interview met Het Parool.

“Alleen een drieweekse vooropleiding op een Italiaanse filmschool en wat kleine rollen in commercials.” Zo had ze al een rolletje in de reclames van Norton Software, Vodafone en ASN Bank.

Lisa Bor in Nieuwe Tijden

In RTL Boulevard werd in mei 2016 bekendgemaakt dat Lisa Bor ook een rol krijgt in de nieuwe soapserie Nieuwe Tijden. Het programma is in de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden om 20.00 uur op RTL 4 te zien en verhuist vervolgens op 29 augustus naar Videoland. Lisa heeft de rol van Carlijn Ros gekregen en is tot op heden dolgelukkig met haar rol.

“Een soort van spannend, hartstikke spannend natuurlijk. En de eerste keer met mijn kop op televisie”, zo liet Lisa Bor weten voor de camera’s van RTL Boulevard. Onder andere Holly Mae Brood, Cecilia AdoréeFerry Doedens, Soy Kroon en Tim Douwsma worden tegenspelers van Lisa Bor in de spin-off van de populaire soapserie GTST. De serie draait om een groepje studenten die allemaal in hetzelfde huis wonen. In totaal verschijnen er 75 afleveringen.