Sterren op TV

Lino Luc de vriend van Nellie Benner

Lino Luc is de vriend van Nellie Benner, een Nederlandse actrice en presentatrice die vooral bekend werd middels de YouTube-serie Drugslad en rollen in filmen als Neonletters, Bonkers! en Mannenharten. Velen dachten altijd dat Nellie Benner een relatie had met haar collega Bastiaan Rosman, maar dat is dus níét het geval.

Lino Luc vriend Nellie Benner

Lino Luc is net als zijn vriendin Nellie Benner een echt feestbeest. Sterker nog; hij draait regelmatig als DJ, zelfs op grote festivals als Appelsap. Zijn muziekvoorkeur gaat dan ook uit naar hiphop.

Veel fans hoopten lange tijd dat Nellie Benner ook op romantisch gebied zou gaan eindigen met Bastiaan Rosman, medegezicht van de Youtubeserie Drugslad waarin alle verdovende middelen door door hen worden uitgeprobeerd. Bastiaan valt echter op mannen, zo vertelde hij in 2020 aan de Grazia. In de serie durfde Bastiaan dat eerder nooit te vertellen.

Nellie Benner niet samen met Drugslab-collega Bastiaan Rosman

“Mensen dachten dat ik met Nellie een relatie had. Prima, dacht ik. Ik hou m’n mond en blijf in dat hetero-hokje zitten, daar is het veilig. Ik heb nooit een rolmodel gehad dat biseksueel is – daarom ga ik nu een documentaire over biseksualiteit maken. Hoe cool zou het zijn als jongeren later zeggen: mijn rolmodel? Dat is Bastiaan Rosman. Zodat mensen weten dat ze niet de enige zijn, zodat ze zich niet hoeven te schamen. Dat zou mooi zijn.”

Nellie Benner televisiepresentatrice

In november 2020 maakte Nellie Benner de documentaire Ik rouw van jou, over het overlijden van haar moeder vijf jaar daarvoor. “Ik zocht na de dood van mijn moeder naar verhalen waarin ik mezelf herkende. Ik voelde me heel erg alleen, niemand leek me te begrijpen. Ik las boeken en keek films waarin mensen dood gaan, dan zei ik tegen mezelf: ‘Ik hoop dat er een moeder in doodgaat’. Bizar eigenlijk. Ik wilde mezelf wel kwetsbaar opstellen tegenover anderen, maar ik was bang dat mensen zouden gaan denken: heb je haar weer met die dode moeder. Ik wilde weten hoe ik daarmee om moest gaan”, legde ze daar over uit in het Algemeen Dagblad.

Maar de meeste mensen zullen haar zoals gezegd kennen van de BNN Vara-Youtubeserie Drugslab, of als stem in de podcastserie Wat Je Niet Leert, waarin taboeonderwerpen besproken worden. Wat zal haar vriend Lino Luc toch trots op haar zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NELLIE SOPHIA BENNER (@nelliebenner)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lino Luc (@linoluc)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lino Luc (@linoluc)