Sterren op TV
Lindsey Keuris The Voice Kids

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Lindsey Keuris neemt revanche in The Voice Kids

Lindsey Keuris neemt revanche in The Voice Kids. Twee jaar geleden deed een toen elfjarige Lindsey al mee aan de talentenjacht voor kinderen en nu doet ze een nieuwe poging. Een doorzetter mogen we Lindsey dan zeker ook wel noemen. Net als toen is Lindsey ook dit jaar door naar de Battles van The Voice Kids.

Lindsey Keuris in The Voice Kids

Lindsey Keuris deed twee jaar terug al mee met Blank Space van Taylor Swift. Alle drie de stoelen draaiden toentertijd om voor de elfjarige Lindsey en ze koos voor Marco Borsato. In de battles kwam ze vervolgens tegen Sammie een Jada en Senna te staan, die ronde overleefde ze niet. Lindsey gaat nu voor een nieuwe kans. “Ik wil gewoon nu weer meedoen omdat mijn stem heel erg is ontwikkeld en dat wil ik heel graag aan jullie laten zien.” Best lastig voor een meisje dat astma heeft.

Lindsey Keuris zong het liedje Issues van Julia Michaels en kreeg de stoel van Ali B gedraaid. Het duurde niet lang voordat ook Marco Borsato, Ilse De Lange en Douwe Bob volgden. Met alle vier de stoelen gedraaid stond Lindsey voor een moeilijke keuze. Ze koos voor Douwe Bob.

Lindsey Keuris is te volgen via Instagram.