Sterren op TV

Linda de vrouw van Johan Kettenburg uit Ik Geloof In Mij

Linda is de vrouw van Johan Kettenburg, die schittert in de televisieserie Ik Geloof In Mij seizoen 2. Daarin wordt een groepje volkszangers gevolgd terwijl ze met hun vertolkingen van het levenslied knokken voor een nationale doorbraak. Johan Kettenburg is getrouwd met zijn vrouw Linda. De andere zangers in Ik Geloof In Mij zijn René Le Blanc, Rutger van Barneveld, Dario, Wally McKey, Dave van Well en Gio.

Linda vrouw van Johan Kettenburg uit Ik Geloof in Mij

Johan Kettenburg zag ik 1972 voor het eerst het levenslicht in Het Gooi, nabij Hilversum. Opmerkelijk is dat hij slechthorend is; behoorlijk lastig voor een zanger. Toen Johan 5 jaar jong was kwamen zijn ouders achter de handicap, pas op zijn 7e levensjaar begon Johan echt te praten.

Als kind werd Johan Kettenburg daar behoorlijk mee gepest, maar uiteindelijk heeft dat hem juist gemaakt tot de man (en zanger) die hij nu is. Het motiveert hem om verder te groeien op alle gebieden. In de laatste jaren van zijn fase als tiener knokte Johan zich omhoog in de muziekwereld. Hij deed mee aan talentenjachten; dat legde hem geen windeieren.

Bekende liedjes Johan Kettenburg

Vandaag de dag heeft Johan al de nodige hoogtepunten achter zijn naam staan. Zo stond hij in 2005 voor 20.000 toeschouwers in het GelreDome en bracht hij eigen nummers als ‘Jij laat mij zien wat liefde is’, ‘Al jouw woorden zijn teveel’ en ‘Als jij maar bij me bent’ uit. Zijn vrouw Linda, met wie hij een gezinnetje heeft gesticht, is onwijs trots op hem.

Johan Kettenburg in Bloed, Zweet en Tranen

Verder was Johan Kettenburg in 2013 te zien in de SBS6-talentenjacht Bloed, Zweet en Tranen. Hoewel hij de auditieronde niet overleefde, mocht hij dankzij een wildcard toch door naar de liveshows en bereikte hij uiteindelijk op een haar na niet de finale van de show. Middels deelname aan Ik Geloof In Mij wil hij, met zijn vrouw Linda altijd aan zijn zijde natuurlijk, nu écht door gaan breken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Johan Kettenburg (@johankettenburg)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Johan Kettenburg (@johankettenburg)