Sterren op TV
Linda Jeroen Helemaal Het Einde!

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 december 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Linda en Jeroen naar Chili in Helemaal Het Einde!

Linda en Jeroen behoren tot de deelnemers aan Helemaal Het Einde! Het duo heeft ervoor gekozen om hun kinderen mee te nemen naar Chili om daar een heel nieuw leven op te bouwen. Als dat ze na één jaar nog bevalt, dan mogen ze alles houden wat ze daar hebben opgebouwd. Sinds 2 januari kunnen we iedere week zien hoe het de familie vergaat in Chili.

Wie zijn Linda en Jeroen?

Linda en Jeroen vormen met hun drie kinderen Dean, Jana en Inez ongetwijfeld het meest ervaren duo van de drie. Vooral Linda en Jeroen hebben in de afgelopen jaren al de nodige ervaring opgebouwd wat betreft het maken van reizen. Van één van hun reizen hebben ze zelfs een special boek gemaakt. Het boek heet Een jaar reizen met kinderen en geeft een kijkje in het leven van Jeroen en Linda die in het verleden met hun drie kinderen (toen 1, 5 en 8 jaar) door Zuidoost-Azië zijn gereisd. Dat ze meedoen aan Helemaal Het Einde! is dan ook niet echt een verrassing te noemen.

Vorig jaar kwamen Jeroen en Linda uit Bimmen ook nog in de krant toen ze ervoor hadden gekozen om zeven maand een wereldreis te maken en niet alleen. Ook hun kinderen van toen elf, acht en vier jaar gingen mee. Linda en Jeroen besloten de kinderen zelf les te geven. In het dagelijks leven hebben Jeroen Schaapveld en Linda van Kooij ook gewerkt. Linda voor een zorginstelling en Jeroen gaf yogales. Of zij een sterk gezin gaan vormen in Helemaal Het Einde! komen we vanaf 2 januari te weten op RTL4.

Wat is Helemaal Het Einde! in Chili?

Helemaal Het Einde vertelt het verhaal van drie Nederlandse gezinnen die ervoor kiezen om alles achter zich te laten om 12.000 kilometer verder een nieuw bestaan op te bouwen. In Chili krijgen de drie gezinnen een stukje grond en een startkapitaal. Hoe ze vervolgens hun ideale leven op willen bouwen, mogen ze volledig zelf bepalen. Ze kunnen ervoor kiezen om samen te werken met de andere deelnemers, maar dat hoeft niet. Na een jaar bepalen ze vervolgens of ze in Chili willen blijven of toch liever terug willen keren naar Nederland. in Chili werken ze hard aan het bouwen van hun droomhuis.

Ilona & Stephan en Astrid & Addy zijn de andere deelnemers aan Helemaal Het Einde!