Sterren op TV
Linda Egging Het Mooiste Meisje van de Klas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Linda Egging in Het Mooiste Meisje van de Klas

Linda Egging zit in Het Mooiste Meisje van de Klas. Linda is geboren in Stramproy en heeft in haar leven al veel meegemaakt. Ze schopte het in 1991 tot Miss Limburg en mocht zich vervolgens ook bewijzen tijdens Miss Nederland. Nadat ze ook die verkiezing had gewonnen, zagen we haar ook voorbij komen in Miss World. Niet alleen zorgt dat ervoor dat ze de hele wereld heeft afgereisd, ook kwam ze in het ene na het andere tv-programma voorbij. Op maandag 7 mei is Linda te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas.

Linda Egging in Het Mooiste Meisje van de Klas

Linda Egging is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Nadat ze haar middelbare school heeft afgerond, schiet de carrière van Linda de lucht in. Eerst doet ze gewoon modellenwerk en daarna besluit ze, nadat ze gevraagd is voor deelname, zich in te schrijven voor Miss Limburg. Wat ze dan nog niet weet, is dat haar leven vanaf dat moment flink gaat veranderen. Ze wint die verkiezing, wint vervolgens Miss Nederland en gaat aan de slag met Miss World.

Alleen laatstgenoemde wint ze niet, maar alle bekendheid levert haar wel bekendheid op en ze wordt dan ook regelmatig gevraagd voor televisie-programma’s. In 1998 besluit ze vervolgens ook een eigen bedrijf op te richten onder de naam D-tails. Dat bedrijf wordt verantwoordelijk voor de volledige productie van modeshows.

Linda Egging in Amerika

Linda Egging verkast in 2009 samen met haar man Juriaan naar Amerika. Daar krijgen ze te maken met een gigantische tegenslag. Nadat Linda een gezonde zoon, Dean, op de wereld heeft gezet, wil ze ook graag een tweede kindje. Na een zwangerschap van acht maanden gaat het mis. Dochtertje Jackie overlijdt.

“Ik heb het overleefd, maar het was op het randje. Ik had 4 liter bloed verloren en moest daarvan een jaar herstellen”, vertelde Linda aan Weert Magazine. Ongetwijfeld gaat dat onderwerp ook besproken worden in Het Mooiste Meisje van de Klas, waarin we Linda op 7 mei voorbij zien komen. Caroline (3 april), Natascha (10 april), Esther (17 april), Esther (24 april) en Anouk (1 mei).