Sterren op TV
Linda Derks en Ramona Dreessen Lekker Slim

Linda Derks en Ramona Dreessen in Lekker Slim

Linda Derks en Ramona Dreessen uit Lekker Slim. Het duo schreef zich in voor de BFF Quiz en kwam uiteindelijk uit bij het programma van RTL5 waarin achter de schermen de nodige vragen beantwoord moeten worden. Ook moeten ze beredeneren hoe ze tot dat antwoord zijn gekomen. Een taak die je wel aan de blonde Ramona en de bruinharige Linda over kan laten.

Linda en Ramona deelnemers Lekker Slim

Linda Derks en Ramona Dreessen behoren tot de dames die vragen mogen beantwoorden in Lekker Slim. Dat ze vanaf woensdag 9 november te zien zijn in het RTL5-programma, heeft de brunette Linda Derks zelf bekend gemaakt via haar Facebook-profiel. “Want wij zijn lekker slim”, schreef Linda er zelf bij. Of die uitspraak op waarheid berust, gaan we snel achter komen.

In Lekker Slim is het de bedoeling dat kandidaten gaan raden of de slimme duo’s achter de schermen een vraag al dan niet goed zullen beantwoorden. De kandidaten die dat het beste kunnen inschatten gaan vervolgens met een geldbedrag naar huis. Eén van de vragen die Linda en Ramona moeten beantwoorden, kwam al voorbij op de social media-kanalen van Derks en is hieronder terug te vinden.

Wie zijn Linda Derks en Ramona Dreessen?

Linda Derks is de brunette uit het duo Linda – Ramona. Ze is geboren in Venray en tegenwoordig woonachtig in Maastricht. Linda is vrijgezel en ging in het verleden naar het Trajectum College. De nu 25-jarige Linda koos vervolgens voor een opleiding tot kapster aan de Leeuwenborgh.

Over haar teamgenoot, de blonde Ramona Dreessen, is een stuk minder bekend. Zij is in ieder geval een echte hondenliefhebber en gebruikt haar social media-kanalen graag om dat te tonen. De 25-jarige Dreessen is geboren en getogen in Eijsden. Ramona en Linda hebben elkaar leren kennen in een kapsalon.

Linda Derks is te volgen via Facebook en ook Ramona Dreessen is te volgen via Facebook.

Linda Derks

Ramona Dreessen