Sterren op TV
Lilian Wanita DNA Onbekend

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 april 2017

Laatst Geüpdatet: 20 april 2017

Lilian en Wanita in DNA Onbekend

Lilian en Wanita doen mee aan DNA Onbekend. Beide dames worstelen met een hoop vragen en hebben nu besloten dat het tijd wordt voor duidelijkheid. Op woensdag 19 april weten we of zowel Lilian als Wanita antwoorden hebben gekregen op hun vragen.

Lilian Breevaart in DNA Onbekend

Lilian Breevaart vindt het in DNA Onbekend tijd voor duidelijkheid. Ze heeft namelijk geen idee wie haar echter vader is. Lilian Breevaart is geadopteerd en heeft een zus. Haar zus weet dat haar echte vader Ab is, dat staat in haar adoptiepapieren, alleen is het niet bekend of dat ook de vader van Lilian is.

Als Lilian erin slaagt om naar jaren zoeken in contact te komen met haar moeder, hoopt ze dat het mysterie eindelijk opgelost wordt. Zij weet echter niet meer wie de vader is. Ab denkt dat hij best wel eens de vader van Lilian zou kunnen zijn. Uit DNA Onbekend is echter gebleken dat Ab toch niet haar vader blijkt te zijn. Ze blijft dan ook in twijfel over wie haar vader is.

Wanita Jagernath in DNA Onbekend

Wanita Jagernath is ook te zien in DNA Onbekend. Haar verhaal is een opmerkelijke te noemen. Eigenlijk heeft haar moeder vanaf het moment dat ze uit het ziekenhuis komt al het idee dat Wanita niet haar echte dochter is. Ze vermoedt dat er sprake is van een verwisselde baby.

De Surinaamse Wanita lijkt niet op haar broer en zussen en haar moeder blijft haar verhaal maar volhouden. Voor Wanita wordt het nu dan ook tijd dat ze eindelijk weet of ze wel in het goede gezin is opgegroeid, of dat ze eigenlijk de dochter is van iemand anders. Tijdens de uitslag werd bekend dat Wanita tóch in het juiste gezin is opgegroeid.