Sterren op TV
Liesbeth Heel Holland Bakt 2018

Liesbeth Willemars – van Bodegom uit Heel Holland Bakt

Liesbeth Willemars – van Bodegom behoort tot de kandidaten van Heel Holland Bakt. Liesbeth is er met haar bakkwaliteiten in geslaagd om het te schoppen tot de laatste vijftien deelnemers van het programma en nu is het natuurlijk de grote vraag of ze zich ook bij de laatste tien weet te voegen. In aflevering 1 zullen 5 deelnemers afvallen en het is de grote vraag of Liesbeth dat kan ontlopen.

Liesbeth in Heel Holland Bakt

Liesbeth is te zien in Heel Holland Bakt. Ze is één van de kandidaten die al een groot gedeelte van de voorrondes door is gekomen en al met één been in de tent staat. Het enige wat ze nu nog even moet doen, is ervoor zorgen dat ze bij de laatste tien kandidaten hoort.

Mocht haar dat lukken, dan kunnen we binnenkort de nodige baksels van Liesbeth verwachten. Deze dame is woonachtig in ‘t Gooi en woont daar samen met haar man Frank en teckel George.

Liesbeth en het bakken

Liesbeth heeft zich de laatste jaren aardig ingehouden wat betreft het bakken, maar nu haar kinderen het huis uit zijn heeft ze daar alle tijd voor. Liesbeth is graag bezig met het bakken en nodigt ook regelmatig vriendinnen uit om haar nieuwe baksels te laten proeven. Haar favoriet? Dat kan met Oostenrijkse roots haast niets anders zijn dan een overheerlijke apfelstrudel.

Het is afwachten of ze ook de kans krijgt om die te maken in de tent van Heel Holland Bakt. Aan de voorbereiding van Liesbeth zal het niet liggen. Ze bakt inmiddels heel veel koekjes, strudels en brood om goed voorbereid te zijn op het avontuur.