Sterren op TV
Lieke Nieuw-Zeeland Veel Liefs uit Holland

Lieke uit Nieuw-Zeeland in Veel Liefs uit Holland

Lieke uit Nieuw-Zeeland doet mee aan Veel Liefs uit Holland. De 33-jarige jongedame woont nu al drie jaar in Nieuw-Zeeland. Ze is er alleen nog niet in geslaagd om iemand te vinden met wie ze echt gelukkig is. In Veel Liefs uit Holland zoekt deze expat dan ook naar een leuke Nederlandse man die voor haar naar Nieuw-Zeeland wil vertrekken.

Lieke in Veel Liefs uit Holland

Lieke is te zien in Veel Liefs uit Holland. Lieke kunnen we het best omschrijven als zorgzaam, direct, open, vastberaden en ondernemend. Ze woont nu sinds drie jaar in Auckland te Nieuw-Zeeland en verdient daar haar geld als verloskundige. In Nieuw-Zeeland is ze namelijk haar eigen verloskundigepraktijk gestart.

Lieke heeft het dan ook prima naar haar zin in Nieuw-Zeeland, al moest ze in het begin zeker wel even wennen. Ze is namelijk afkomstig uit Geertruidenberg, waardoor de overstap naar Auckland best een grote was.

Lieke uit Nieuw-Zeeland zoekt man

Lieke is nu op zoek naar een man. Ze heeft haar leven in Nieuw-Zeeland aardig op de rit, waardoor het nu ook wel tijd is om haar dagen te delen met een leuke vriend. Ze zoekt een Nederlandse man die haar een beetje tegengas kan geven.

“Een man die goed bij mij zou passen, is iemand die zorgzaam en lief is. Dingen op een rijtje heeft en dus gemotiveerd is, een eigen mening heeft en avontuurlijk. Die het wel aandurft om grote stappen te nemen.” Qua uiterlijk moet het een man zijn met een goed lijf, goed gebouwd. Hij mag ook zeker wel een baard hebben.