Sterren op TV
Liefs Uit... Willemijn en Bennett

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Liefs Uit… Willemijn en Bennett uit Zuid-Afrika

Willemijn en Bennett uit Zuid-Afrika zijn te zien in Liefs Uit… De twee zijn elkaar op afstand al vrij snel erg leuk gaan vinden, maar houdt de relatie ook stand als Bennett voor het eerst naar Nederland komt? Dat is de grote vraag als Bennett voor drie maanden naar Nederland komt. Het blijkt voor hem in ieder geval veel moeilijker dan verwacht om zich thuis te voelen in Nederland.

Willemijn en Bennett in Liefs Uit…

Willemijn en Bennett uit Zuid-Afrika doen mee aan Liefs Uit… De twee hebben al even een relatie op afstand en zijn elkaar zo steeds leuker gaan vinden. Het wordt nu echter ook tijd voor de volgende stap en dus besluit Bennett om voor drie maanden naar Nederland te komen.

Een hele ervaring voor de Zuid-Afrikaan, die met een flinke cultuurshock te maken krijgt. Terwijl hij druk bezig is met vakantie vieren, gaat het gewone leven van Willemijn gewoon door. Zij richt zich dan ook meer op werken. Het is de vraag of de liefde voor de twee de cultuurverschillen overleven.

Hoe is het nu met Willemijn en Bennett van Liefs Uit…

Hoe is het nu met Willemijn en Bennett? Bennett en Willemijn laten op social media niets los over een eventuele relatie. De meest recente foto waarop de twee samen te zien zijn, dateert alweer van 3 juli 2016. Het is dan ook maar de grote vraag of de liefde van de twee sterk genoeg is geweest. Het koppel is wel bevriend op Facebook. De aflevering van Willemijn uit Valkenburg en Bennett uit Pretoria wordt op woensdagavond om 21.25 uur uitgezonden op NPO 1.

De afgelopen weken in Liefs Uit…
Maurits en Rhoda uit Kenia
Lucien en Victor uit Venezuela
Sanne en Ebu uit Turkije