Sterren op TV
Liefs uit... Sanne Ebu Turkije

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 november 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Liefs Uit… Sanne wil Turkse Ebu naar Nederland halen

Ebu en Sanne doen mee aan Liefs Uit… De twee geliefden zijn al zes jaar samen met elkaar, maar hebben het in die zes jaar vooral moeten doen met een langeafstandsrelatie. Nu willen ze graag de volgende stap zetten in hun liefdesleven en heeft de 23-jarige Sanne uit Linschoten besloten er alles aan te willen doen om haar Turkse vriend Ebu naar Nederland te halen.

Liefs Uit… Met Sanne en Ebu

In Liefs Uit… gaan we zien hoe Sanne en Ebu in Nederland verder gaan werken aan hun relatie. Verpleegkundige en fotografe Sanne heeft Ebu leren kennen toen ze zestien jaar was en op gezinsvakantie naar Turkije ging. De twee zijn al zes jaar gelukkig met elkaar, maar de afstand heeft hun relatie altijd moeilijk gemaakt. Ook heeft Sanne de relatie lang verborgen gehouden. Pas na zijn dienstplicht kwam ze ervoor uit. “Ik kom uit een familie die houdt van eerlijkheid en dat was ik niet bepaald geweest. Ik wist zeker dat ik hen zou teleurstellen, maar wist ook zeker dat, als ze Ebu zouden ontmoeten, hem met open armen zouden ontvangen, en dat is zeker gebeurd. De familie is gek op hem”, vertelde ze aan Zenderstreeknieuws.

In Nederland staan ze voor een nieuw avontuur en blijkt de bijzondere thuissituatie van de twee nog best lastig te zijn. Lukt het ze desondanks toch om genoeg tijd voor elkaar vrij te maken en een gelukkig bestaan op te bouwen in Nederland?

Hoe gaat het nu met Sanne en Ebu

Hoe is het nu met Sanne en Ebu uit Liefs Uit… is de grote vraag. De twee hebben een flinke stap gemaakt door na hun langeafstandsrelatie nu dichter naar elkaar toe te komen. Desondanks blijken Sanne en Ebu nog altijd gelukkig met elkaar te zijn. Op social media deelt het gelukkige stel regelmatig foto’s waarop ze samen te zien zijn.

Ebu kan inmiddels al aardig wat Nederlands en heeft een baan gevonden. Ondanks dat het niet altijd makkelijk voor ze is geweest, heeft de liefde overwonnen. Nu hopen ze ooit nog in een huis met een tuin terecht te komen. De aflevering van Liefs Uit… met Sanne en Ebu wordt op woensdag 8 november uitgezonden op NPO1.