Sterren op TV
Lie Meurs Ex on the Beach Double Dutch

Lie Meurs in Ex on the Beach Double Dutch

Lie Meurs is bekend van Ex on the Beach Double Dutch. Lie doet mee aan het programma van MTV voor een heerlijke vakantie. Ze zal echter ook wel oog in oog komen te staan met een aantal oude bekenden van haar. In Ex on the Beach Double Dutch komen langzaam aan namelijk steeds meer exen het eiland op om het één en ander overhoop te gooien.

Lie Meurs in Ex on the Beach Double Dutch

Lie Meurs, model en influencer, is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Lie is 24 jaar oud en de mannen liggen aan haar voeten. “Ik denk dat mennen vooral op mij vallen door mijn blonde haren en lichte ogen en grote lippen. Ik zie er wel heel cute en innocent uit, maar ik heb toch wel een bad kantje”, legde Lie uit.

Naar eigen zeggen is België inmiddels te klein voor haar geworden, dus gelukkig leert ze in Ex on the Beach Double Dutch nieuwe mensen kennen.

© Instagram

Lie vindt België te klein en trok naar Los Angeles

Lie woonde al eens in Los Angeles en spreekt maar al te graag over haar tatoeages. Ze heeft er al heel wat. “Enkel de voorkant hou ik vrij, want dat is hetgeen dat iemand vrouwelijk maakt.” Lie weet maar al te graag wat ze wil hebben en ze haat het dan ook om afgewezen te worden.

Zodra ze eenmaal verliefd is, laat ze haar prooi overigens ook niet snel meer gaan. Ze is erg jaloers aangelegd. In Ex on the Beach Double Dutch gaan we zien of dat wel goed komt.

Lie Meurs is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden