Sterren op TV
Lianne Rinke Wereldreis op Wielen

Lianne en Rinke uit Wereldreis op Wielen

Lianne Gerth en Rinke Rekers doen mee aan Wereldreis op Wielen. De twee weten eigenlijk niet zo goed wat ze nou precies moeten met hun leven. Toen ze zagen dat ze met Wereldreis op Wielen de komende tijd de nodige landen konden bezoeken, besloten ze de stap naar het programma te zetten. De komende tijd gaan deze twee 29-jarige vrijgezelle dames dan ook gebruiken met hun eigen tinyhouse de nodige landen te bezoeken.

Lianne en Rinke uit Wereldreis op Wielen

Lianne en Rinke doen mee aan Wereldreis op Wielen. De twee dames weten niet zo goed wat ze moeten met hun leven. Het lukt ze niet om de beste keuze voor zichzelf te vinden en toen ze Wereldreis op Wielen voorbij zagen komen, zagen ze dat dan ook als het ideale programma om even te ontsnappen uit de werkelijkheid. Het liefst zijn ze bezig met experimenten, avonturieren en ervaren en daar past dit programma prima bij.

Ze kijken dan ook uit naar hun deelname. “Super vet, en ik heb echt heel veel zin erin, maar ik heb nu ook wel echt heel veel spanning”, zo vertelde Rinke al aan Shownieuws. “Gelukkig hebben wij elkaar en gaan wij dit samen doen.” Omdat Lianne en Rinke allebei vrijgezel zijn, zouden ze het leuk vinden als de andere reisgenoten vooral mannen zijn.

Lianne en Rinke op reis

Lianne en Rinke gaan met Wereldreis op Wielen een nieuw reisavontuur aan. Samen met twee andere gezinnen en één ander stel vormen ze een karavaan met kleine huisjes op wielen. Met de vier gezinnen moeten ze proberen om vanuit Canada het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika te halen. Om genoeg geld te blijven houden om de reis voort te zetten, moet er echter ook gewerkt worden.

“Ik denk dat het wel goedkomt, ik denk dat we allebei wel ondernemend en moedig genoeg zijn om gewoon te zeggen we stappen hier naar binnen en gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Dus het kan zijn dat we bramen plukken op de boerderij, sieraden maken en verkopen tot en met massages geven op het strand. Het maakt niet zoveel uit”, aldus Lianne. Ze zijn maar voor één ding bang. “Dat we terug naar huis moeten. Dat je dan moet kiezen wat je met je leven moet doen. Eigenlijk geen eindplan.”

Lianne en Rinke zijn te volgen via Instagram.