Sterren op TV
Lex in Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 12 juni 2023

Lex in Ex On The Beach Double Dutch

De 20-jarige Lex is de ex van Janey in MTV-programma ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Lex, kwam zelf de hut in lopen waar Janey en Marc-Junior lagen te slapen.

Door de extra power van Megan sliepen ze hier, zij mocht bepalen wie er niet mee mocht feesten. Even terug naar waar we gebleven waren, Lex en Janey hadden 4 maanden een relatie, uiteindelijk zette Lex er een . achter, hij was niet meer verliefd op Janey.

Lex is de ex van Janey in Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Lex is de ex van Janey in Ex On The Beach Double Dutch

Lex, viel direct in de smaak bij de vrouwen. Hij had namelijk een speciale power. De 20-jarige jongeman mocht bepalen wie van de deelnemers nooit naar huis gestuurd mocht worden.

Na zijn date met Janey werd hij goed onthaald door de dames. Zowel Ellen als Michelle legden hem in de watten. Uiteindelijk koos hij voor Michelle. Zij kan het 9e seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ niet meer weggestuurd worden. 

Lex hield Janey op van het vliegveld
© Instagram

ophalen van het vliegveld

Janey was 2 weken op vakantie geweest. Toen ze landde in Nederland werd ze opgehaald door haar toenmalige vriend. Nadat ze die avond seks hadden gehad, vertelde Lex de volgende dag niks meer voor haar te voelen. De blonde Janey barstte in tranen uit, ze had dit namelijk niet verwacht.

Lex komt niet voor Janey het strand op
© Instagram

Hij komt niet voor Janey

Lex, maakte direct al duidelijk dat hij niet voor zijn ex kwam. ‘Ik wil een leuke tijd hebben in de villa en ben er voor de andere vrouwen’, vertelde Lex.  We verwachten dat we de komende afleveringen nog veel van hem gaan zien.

Hun date 

Janey mocht met haar ex Lex op date. Ze gingen Peddelsurfen en hadden veel lol. Toch, verwachten we niet dat ze ooit nog een relatie krijgen.

Interesse in Brandy

Brandy, kwam in aflevering 5 van ‘Ex On The Beach Double Dutch 2023’ als ex van Marc-Junior het strand op lopen. Lex, lag samen met Dylan en Marc-Junior op het strand.

De 20-jarige Lex had direct interesse in de 18-jarige Brandy. Ondanks dat het voor Brandy en Marc-Junior nog gevoelig lag, had Brandy ook interesse in Lex.

In de villa waren ze hier niet blij mee, het werd een gewelddadige avond.

Ruzie met Jonna

Ruzie met Jonna

Toen Lex en Dylan terugkwamen in de villa, was Lex direct de lul. Zonder enige reden gooiden Jonna en Marc-Junior zijn matras in het water. Dit incident zorgde voor een handgemeen tussen Jonna en Lex.