Sterren op TV
Levi Kasanrokyat Temptation Island verleider

Levi Kasanrokyat is knappe verleider in Temptation Island

Levi Kasanrokyat is een verleider in Temptation Island. Deze jongeman is van plan om zijn mannelijk charmes in de strijd te gooien om de vier koppels uit het programma tot wanhoop te drijven. Kasanrokyat is met recht een echte hunk te noemen en heeft een lichaam om u tegen te zeggen. Ook is deze 27-jarige jongeman in 2017 verkozen tot Men of the Year Netherlands 2017. Het is de vraag of Jolien Puype, Lisa Samantha Pols, Rosanna Voorwald en Lize Polaster hun handen van Levi af weten te houden.

Levi Kasanrokyat hunk uit Temptation Island

Levi Kasanrokyat is één van de heren die moet proberen om de dames in Temptation Island voor zich te winnen. Dit model zal ongetwijfeld zijn lichaam in de strijd gooien om dat te bereiken. In een video waarin Levi uitlegde waarom hij meedoet aan het programma, was hij vrij duidelijk.

Levi waarschuwde Herbert Bodendorfer, Merijn Murk, Jefferson en Niels van der Zanden alvast. “Ik doe mee aan Temptation Island om de vrouwen te testen en te laten zien dat ware liefde nog bestaat”, zo vertelde de charmeur voor de camera’s. Het is dan ook duidelijk dat hij de vrouwen niet met rust gaat laten.

Wie is Levi Kasanrokyat

Levi Kasanrokyat is 27 jaar en houdt zich in het dagelijks leven vooral bezig met modellenwerk. Hij is een echt fitnessmodel en dat is ook wel af te zien aan zijn afgetrainde lichaam.Dat is echter niet alles waar Levi goed in is. In het dagelijks leven zou je hem ook kunnen treffen als kledingverkopen en hij schijnt ook nog eens aardig te kunnen dansen. In 2017 werd Levi, die ook wel door het leven gaat onder Aryon Levi Kasanrokyat, verkozen tot Men of the Year Netherlands 2017.

De in Lemmer geboren hunk probeerde het ook bij de wedstrijd van Etos in de strijd om handdoekenhunk te worden, maar met die prijs ging Ronny Oosterling aan de haal. Levi heeft zijn exotische tintje overigens, omdat zijn afkomst deels Indonesische/Javaans is.

De andere verleiders uit Temptation Island 2017 zijn Dylan Aerts, Ken Stoffers, Quinten Claeys, Giuseppe Cirignola, Karim Leone, Alex Maas en Kevin van Schie.

Levi Kasanrokyat is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.