Presentator Verslaggever

Lettie Steur vriendin van Diederik Jekel

Lettie Steur is de vriendin van Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en presentator bij RTL Boulevard. Eerder had Diederik nog een relatie met Coosje Smid, maar na vijf jaar samen te zijn geweest met de dochter van zanger Ernst-Daniël Smid liep dat stuk.

Lettie Steur vriendin Diederik Jekel

Lettie Steur en Diederik Jekel zijn inmiddels al een behoorlijke tijd een setje. Getuige de foto’s op Instagram, die tot 2017 teruggaan, hebben ze samen erg veel lol: de liefde spat er vanaf.

Lettie lijkt zelf meer met de radio te hebben, dan met de televisie – waar vriend Diederik Jekel steeds vaker op te zien is -, maar dat mag de pret niet drukken.

Coosje Smid ex-vriendin Diederik Jekel

In 2017 kwam de relatie tussen Diederik Jekel en Coosje Smid, dochter van zanger Ernst-Daniël Smid, nog tot een einde. Destijds verklaarde Coosje aan Shownieuws: “Na vijf jaar gaat het soms over. We hebben nog steeds contact. We zijn en blijven hele goede vrienden.”

Diederik Jekel vast gezicht bij RTL Boulevard

Diederik Jekel, geboren in Bilthoven en wetenschapsjournalist, is op de buis geweest in onder meer Wie is de Mol?, De Wereld Draait Door, De Slimste Mens en tegenwoordig ook RTL Boulevard, waarvan hij één van de nieuwe gezichten is.

Ongetwijfeld zal vriendin Lettie Steur de radio nu steeds vaker inruilen voor de televisie, om vol trots naar aar Diederik te kunnen kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Doar praot ze van

Een bericht gedeeld door Lettie Steur (@lettiesteur) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker op stap met mn tijgers!

Een bericht gedeeld door Lettie Steur (@lettiesteur) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even niet kunnen slapen en terugdenken aan een super mega fijn weekend in Londen met je lief.

Een bericht gedeeld door Diederik Jekel (@diederikjekel) op