Sterren op TV
Letitia de Jong vriendin Ireen Wust

Letitia de Jong is vriendin schaatsster Ireen Wüst

Letitia de Jong is de vriendin van Ireen Wüst. De twee zijn dolgelukkig met elkaar en mogelijk komt dat wel omdat de twee eenzelfde passie delen. Zowel Letitia als Ireen is tenslotte dol op schaatsen. Waar we Ireen Wüst de afgelopen jaren al leerden kennen als een echte kampioene, timmert ook de 24-jarige Letitia als langebaanschaatser hard aan de weg. Sinds april 2017 is de relatie tussen de twee bekend en twee jaar later kondigden ze hun huwelijk aan!

Letitia de Jong is vriendin Ireen Wüst

Letitia de Jong is de vriendin van Ireen Wüst. De relatie van de twee is sinds april bekend. Ondanks dat leeftijdsverschil van zeven jaar, zijn Letitia en Ireen dolgelukkig met elkaar. Mogelijk heef dat deels te maken met het feit dat ze dezelfde passie delen. Ze zijn tenslotte allebei hard aan de weg aan het timmeren als langebaanschaatssters. Letitia is daarin tot op heden echter wel wat minder succesvol dan haar lieftallige vriendin.

Een vijfde plaats op de NK Sprint was tot op heden het hoogst haalbare voor haar. Ireen gaf overigens eerder al eens toe dat ze op zowel mannen als vrouwen valt. “Ik val op de persoon zelf, het geslacht speelt daarbij geen rol”, vertelde ze al aan Helden. Voorheen had ze dan ook al een relatie met Sanne van Kerkhof en met Bastiaan Klap.

Wie is Letitia de Jong?

Letitia de Jong is 24 jaar oud en bouwt een carrière op als een langebaanschaatsster. Heel veel successen heeft Letitia nog niet achter haar naam kunnen schrijven, maar de in Veenwouden geboren jongedame timmert wat betreft haar carrière nog hard aan de weg in Team Afterpay.

Daarnaast houdt ze zich echter ook bezig met andere dingen. Zo studeert Letitia nog Health Economics, Policy and Law. Mocht het met het schaatsen niet lukken, dan heeft Letitia dus altijd nog een ander plan achter de hand.

Letitia de Jong, de vriendin van Ireen Wüst, is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

https://www.instagram.com/p/BwhRU7AlltG/?utm_source=ig_embed
 

Een bericht gedeeld door Ireenw (@ireenw) op