Sterren op TV
Leslie Keijzer Michella Kox De Slechtste Chauffeur van Nederland

Leslie Keijzer zit naast Michella Kox in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Leslie Keijzer heeft Michella Kox voor De Slechtste Chauffeur van Nederland opgegeven. Voor het eerst werkt dit programma van RTL 5 met Bekende Nederlanders en volgens Leslie kan haar vriendin Michella wel een paar extra rijlessen gebruiken.

Leslie Keijzer van Echte Gooische Meisjes

Leslie Keijzer hebben we na Echte Gooische Meisjes en Echte Meisjes in de Jungle lang niet meer op televisie gezien. Voor De Slechtste Chauffeur van Nederland maakt ze haar rentree op de beeldbuis, want ze is van mening dat haar vriendin Michella Kox haar rijvaardigheden serieus moet verbeteren. Leslie wist Echte Miesjes in de Jungle net niet te winnen. In de finale verloor ze van Britt Dekker en daarna werd het vrij stil rondom Leslie. Wel is duidelijk dat ze al die jaren na Echte Gooische Meisjes bevriend is gebleven met Michella Kox. Op social media duiken geregeld foto’s en filmpjes op dat de twee samen op pad zijn. Voor De Slechtste Chauffer van Nederland zaten ze echter wel een heel lange periode op elkaars lip.

Michelle Kox in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Waarom Michelle Kox in De Slechtste Chauffeur van Nederland zit wordt direct in de eerste aflevering van het programma, dat gepresenteerd wordt door John Williams, duidelijk. In haar Audi TT draait ze de weg op, maar wanneer ze hoort dat ze de snelweg op moet klapt ze dicht. “Ik doe het niet meer”, gilde Michella waarna ze uit de auto stapte. Leslie nam het stuur over, omdat ze niet op de snelweg wilde rijden. Leslie deed het snelweg-stuk, waarna Michella binnen de bebouwde kom weer de plek van de bestuurdersstoel innam.

In Echte Gooische Meisjes leerden we Michella Kox al goed kennen en in De Slechtste Chauffer van Nederland is te zien dat ze niets veranderd is. Ook Leslie Keijzer kent haar vriendin door en door. “Als ik bij Michella in de auto zit is het één en al hysterie. Ze weet eigenlijk gewoon niet meer wat ze moet doen en gaat gewoon schreeuwen. Ze geeft altijd een ander de schuld. Daarop countert Michella direct: “Uh, Les? Als er één schreeuwt, dan ben jij het wel.”

Dat het niet zo botert tussen Michella Kox en rijschoolhoudster Patricia werd ook al vlot duidelijk. Tijdens de eerste opdracht kregen de twee het al met elkaar aan de stok, waarna presentator John Williams ze bij elkaar zette. Michelle noemde Patricia chagrijnig en dat kon zij wel beamen. Dat kwam volledig door het rijgedrag van Kox. “Ik heb het idee dat je hier een acteerspelletje speelt”, aldus de instructrice. Voor Michelle was dat voldoende om de bom te laten barsten. “Nu lul je echt. Ik doe serieus wat ik denk dat ik moet doen. Hoe kun je dat nou van mij zeggen? Ik kom hier om te leren.”

Volg Leslie Keijzer op Facebook en Instagram
Volg Michella Kox op Facebook en Instagram