Sterren op TV
Dit wist je nog niet over Leroy Molkenboer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 4 juli 2023

Dit wist je nog niet over Leroy Molkenboer

In korte tijd is Leroy Molkenboer een bekende Nederlander geworden. Hij is als de man van Maxime Meiland vaak te zien in het SBS-programma ‘Chateau Meiland’.

Ze wonen samen met Vivé en Claire in een gigantische villa in Noordwijk. De kosten? 2,3 miljoen euro! Dat is niet niks voor stel dat de 30 nog niet is gepasseerd.

Even terug waar we gebleven waren: Wil je alles weten over Leroy Molkenboer? Lees dan dit artikel.

Inhoudsopgave

Leroy Molkenboer is de man van Maxime Meiland

Leroy Molkenboer is de man van Maxime Meiland. Nadat het stel enkele maanden samen was, trouwden ze op 30 juli 2022 in een fraai kasteel in Oesgeest. Uiteraard, waren Martien, Erica en Montana uitgenodigd. Ook hun dochters Vivé en Claire waren aanwezig.

Het blauwe pak van Leroy viel op. Inmiddels zijn Leroy en Maxime bijna 1 jaar getrouwd, hun huwelijk lijkt in zwaar weer te zitten. De man van Maxime Meiland ging alleen op vakantie zonder zijn gezin. Hij zal te veel werken, wanneer hij dan wel thuis is, zit hij vaak te gamen.

Leroy Molkenboer is te zijn in Chateau Meiland

De man van Maxime Meiland is maar op een manier bekend geworden: het SBS6-programma ‘Chateau Meiland’. Zo was hij samen met zijn vrouw en kids te zien in de kerstspecial van het programma.

De kerstspecial  stelde enorm teleur. Het had maar 783.000 kijkers, veel minder dan de normale afleveringen van het programma.

Hij werkt als freelance cameraman

Leroy, is werkzaam als freelance cameraman. Hij werkte tien jaar lang bij ‘Radio 538’, inmiddels heeft hij genoeg freelance-klussen als cameraman.

Dit doet Leroy onder meer voor de NPO. Hij is één van de cameramannen van NPO-programma ‘Brugklas’. Voor opnames van dit programma reisde de man van Maxime Meiland ook naar het buitenland Leroy Molkenboer, filmde ondanks in Valencia.

Vader van Vivé

Leroy, is de vader van Vivé, ze werd geboren op 14 september 2021 geboren. Vivé, is het eerste kin van Leroy, Maxim had al een dochter genaamd Claire. Deze kreeg ze met haar ex-vriend Jaap waar weinig over bekend is.

Zijn vader is overleden

De vader van Leroy is overleden door het Coronavirus. Dit was een erg heftige tijd voor de familie. HIj heeft hier veel last van gehad. Eind 2022 is John Molkenboer, de vader van Leroy, overleden aan het Coronavirus.

Heeft Leroy zijn eigen biografie?

Nee, op dit moment heeft Leroy nog geen eigen biografie. We verwachten wel dat er de komende jaren een biografie geschreven gaat worden over zijn leven. De biografieën van zijn vrouw en schoonouders waren een groot succces. Bij elkaar zijn ze méér dan 300.000 keer verkocht. 

Wat voor opleiding heeft Leroy gedaan?

Leroy volgde de opleiding ‘Cameraman/editor  aan het ‘Media College Amsterdam’. 

Wat verdient Leroy?

Wat Leroy verdient is tot op de dag van vandaag niet duidelijk. Dat hij het goed heeft, is wel duidelijk. Samen met zijn vrouw kocht hij een villa voor 2,3 miljoen euro.