Sterren op TV
Leroy Molkenboer en Maxime Meiland zijn getrouwd

Leroy Molkenboer en Maxime Meiland zijn getrouwd

Op zaterdag 30 juli 2022 gaven Maxime en haar man Leroy elkaar het ja woord in het prachtige Oegstgeest. Hier hadden ze een prachtige kasteel afgehuurd. Veel kijkers van Chateau Meiland dachten dat Dirk en Montana ook gingen trouwen, dat is niet gebeurd. Montana Meiland en Dirk zijn namelijk uit elkaar.

De trouwdag van Maxime en Leroy
© Instagram @leroym_

Inhoudsopgave

De trouwdag van Maxime en Leroy

Maxime en Leroy hadden voor hun trouwdag het prachtige ‘Kasteel Oud Poelgeest’, afgehuurd. Hier nodigen ze verschillende bekende Nederlanders uit. De dochter van Martien Meiland droeg een fantastische witte jurk, ze zag er echt prachtig uit. Leroy, droeg een fraai blauw pak. Op het Instagram-account van Maxime zie je verschillende foto’s van de trouwdag. Nadat ze elkaar het ja woord gaven, gaven ze een uitgebreid feest. Beide hebben er flink van genoten, laten ze weten.

Hun gezin Hun gezin 
© Instagram @leroym_

Hun gezin 

Maxime, heeft twee kinderen, het zijn allebei dochters. Vivé, is de jongste dochter van haar. Ze kreeg de dochter samen met echtgenoot Leroy. Claire, is de andere dochter van Maxime. Zij kreeg ze samen met haar ex-vriend Jaap. Ze speelt op dit moment geen rol in de opvoeding van hun dochter. Zij zal naar alle waarschijnlijkheid Leroy als vader zien.

De genodigden op de bruiloft 
© Instagram @maximemeiland

De genodigden op de bruiloft 

Erica, begeleide hun prachtige dochter naar het Altaar. Vrienden en familie, iedereen was welkom op de bruiloft. ‘’We hebben flink uitgepakt’’, zegt het stel zelf. Voor hun was het zeker een dag om nooit te vergeten.