Sterren op TV
Leonie ter Braak Ranking the Stars

Leonie ter Braak is een lust voor het oog

Leonie ter Braak is haar carrière begonnen als model, maar inmiddels heeft zij alweer een tijdje geleden een switch gemaakt naar de presentatie. Leonie ter Braak is sinds 2012 het gezicht van Omroep WNL en dus is ze een paar keer per week in de (vroege) ochtend te bewonderen.

Leonie ter Braak begon haar carrière als presentatrice bij RTV Oost. Hiervoor deed ze regelmatig modellenwerk en wanneer je haar foto’s bekijkt zul je dat ook goed begrijpen. Uiteindelijk ging haar hart toch sneller slaan voor het werk in de televisiewereld. Ze maakte vlieguren bij RTV Oost en viel daar in positieve zin op en kreeg ze zelfs een rol in de Twentse serie Van Jonge Leu en Oale Groond. Daarna verdween Leonie ter Braak weer even achter de schermen. Ze ging aan de slag bij Talpa, om daar televisieformats uit te werken.

Keuringsdienst van Waarde

Niet veel later dook Leonie ter Braak met haar smoeltje toch weer op op de Nederlandse televisie. Ze was verslaggever voor het programma Keuringsdienst van Waarde. Hier wist Leonie ter Braak uiteindelijk haar overgang naar Omroep WNL af te dwingen en sinds 2012 zit zij dus steevast een paar keer per week fris en fruitig Vandaag de Dag te presenteren. Vanaf 6 augustus zal Ter Braak een nieuw programma mogen presenteren voor Omroep WNL en als we haar Twitter-account een beetje bekijken dan wordt dat een programma over auto’s.

Leonie ter Braak in Ranking the Stars

Voor de mannen die dromen van een relatie met Leonie ter Braak is er slecht nieuws. De in 1980 geboren vrouw uit Buurse heeft een gelukkige relatie met Floris en sinds november 2013 hebben ze hun eerste zoontje mogen begroeten. In Amsterdam heeft het gezinnetje het uitstekend voor elkaar.

Tijdens de komkommertijd in Nederland zijn er, logischerwijs, maar weinig boeiende programma’s. In de zomer van 2015 is er gelukkig ook weer Ranking the Stars om toch nog een beetje leuke televisie te hebben tijdens de zomermaanden. In de editie van 2015 van Ranking the Stars is er ook een plekje voor Leonie ter Braak gereserveerd. Sander Lantinga verklapte in een teaser al dat hij het meest nieuwsgierig is naar het schaamhaar van Leonie ter Braak. Wat zou Floris daarvan vinden? Anyway, Ranking the Stars is een mooi programma om ook eens een andere kant van Leonie ter Braak te leren kennen!