Sterren op TV
House Rules

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 september 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Leon en Renee Team Geel in House Rules

Leon en Renee zijn Team Geel in House Rules. Leon en Renee zijn een stelletje uit Amersfoort. Leon is 28 jaar oud en zijn Renee 24 jaar. Het stel heeft al twee jaar een relatie en zijn sinds kort ook de trotse ouders van hun eerste zoontje.

Leon en Renee Team Geel House Rules

Leon en Renee zijn Team Geel in House Rules. De twee hebben allebei een baan. Terwijl Leon werkvoorbereider is, verdient Renee haar geld als filiaalleider in een woonwinkel. Als ze niet aan het werk zijn en niet bezig zijn met hun zoontje van zeven maanden, dan zijn ze graag aan het motorrijden of koken.

Leon en Renee denken precies te weten waarom zij een goed koppel zijn in House Rules. Team Geel is een sterk team, omdat de twee allebei handige klussers zijn. Niet voor niets hebben ze in het vorige huis waar ze woonden alles zelf verbouwd. Daarbij zegt Renee ook nog eens graag waar het op staat.

Leon en Renee echte klussers

Leon en Renee mogen we dan ook met recht klussers noemen, al is het er in hun nieuwe huis nog niet echt van gekomen. De twee kochten een nieuwbouwhuis, waar nog aardig wat aan moet gebeuren. Ze hopen dat de klussers die in hun huis bezig gaan, er vooral rekening mee houden dat ze er als gezin in moeten kunnen groeien.

Qua stijl houden Leon en Renee vooral van Scandinavisch met een industriële touch en kleurrijk. Met House Rules hopen ze een leuke uitdaging tegemoet te gaan waar ze leuke herinneringen aan overhouden. Mochten ze het programma winnen, dan gaan ze naar huis met twee jaar lang hypotheekvrij wonen.

De koppels in House Rules 2018: Roy en Corné | Jeroen en Annemartien | William en Maxime | Mark en Irini