Sterren op TV
Lente Voorhoeve Jeronimo Dasilva De Slechtste Chauffeur van Nederland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 januari 2019

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Lente Voorhoeve met Jeronimo Dasilva in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Lente Voorhoeve en Jeronimo Dasilva doen mee aan De Slechtste Chauffeur van Nederland. Lente is 31 jaar oud en heeft haar beste vriend opgegeven voor het programma. Jeronimo is bang en onzeker in de auto. Alhoewel hij al vier jaar zijn rijbewijs heeft, stapt hij al drie jaar niet meer achter het stuur. Hij durft het gewoon niet om te rijden.

Inhoudsopgave

Lente en Jeronimo in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Lente Voorhoeve heeft Jeronimo Dasilva ingeschreven voor De Slechtste Chauffeur van Nederland. Lente is de beste vriendin van Jeronimo en het is haar opgevallen dat hij eigenlijk bijna nooit rijdt. “Als hij wel rijdt dan is het gewoon echt gevaarlijk voor zichzelf, maar ook voor andere mensen”, zo is Lente vrij duidelijk over de rijkwaliteiten van Jeronimo.

“Hij kan niet starten, hij kan niet parkeren, hij kan niet eens instappen, dat vindt hij al eng. Hij kan niet gas geven, hij kan niet schakelen, hij kijkt niet. Hij kan niet twee dingen tegelijk. Dus als het is schakelen en sturen, paniek. Wat hij wel goed kan, is paaltjes raken en andere dingen.” Dat liet Jeronimo ook direct zien in de eerste aflevering toen hij tegen een lantaarnpaal aan reed.

Lente Voorhoeve

De naam Lente Voorhoeve doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar deze jongedame blijkt met al aardig wat Bekende Nederlanders gedatet te hebben. Lente is actrice en zou al het bed hebben gedeeld met Manuel Venderbos en Jody Bernal. Ook ging het gerucht dat ze het hart had veroverd van Wibi Soerjadi.

Lente heeft ook een eigen YouTube-kanaal waar ze langere tijd video’s plaatste, maar de laatste tijd zijn daar geen nieuwe video’s meer bijgekomen. Ook was ze te zien in onder meer de film Hemera.

Jeronimo Dasilva zanger

Jeronimo Dasilva is ook geen onbekende. De Braziliaan, die eigenlijk Jeronimo van Ballegoijen heet, is zanger, acteur en presentator. Hij was als acteur te zien in Timboektoe en Mijn vader is een detective: The Battle.

Daarnaast heeft hij al meerdere eigen liedjes uitgebracht en een eigen album. Daarnaast was Jeronimo in 2016 te zien in The Next Boy/Girl Band. In de finale viel Jeronimo af, waardoor hij net de boyband 4U niet haalde.

Lente Voorhoeve is te volgen via Instagram, ook Jeronimo Dasilva is te volgen via Instagram.