Sterren op TV
Lenny Ryan Keylard Hunted The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 14 oktober 2016

Lenny Keylard in Hunted na The Voice of Holland

Lenny Keylard, ook wel bekend als Lenny Ryan, is één van de deelnemers aan Hunted. We hebben deze jongeman vooral leren kennen als reggae-held tijdens zijn deelname aan The Voice of Holland. Talent voor muziek heeft hij dus zeker, maar in Hunted gaan we erachter komen of hij ook talent heeft om uit de handen van opsporingsexperts te blijven.

Lenny Keylard doet mee aan Hunted

Lenny Keylard verschijnt met zijn deelname aan Hunted opnieuw op de televisie. Met zijn deelname aan het ontsnappingsprogramma kan Lenny eindelijk iets gaan doen met de survivaltips waar hij in de afgelopen jaren veel over heeft gelezen. Zo beschikt Keylard naar eigen zeggen over alle SAS survivalhandboeken, maar is hij tot op heden nog nooit begonnen aan een survivaltocht.

Met Hunted komt daar verandering in. Lenny houdt er zijn eigen tactiek op na. Hij is van plan om vooral veel tijd door te brengen in de bossen, maar beseft dat hij zo nu en dan toch echt even de stad in moet. Tijdens die momenten zou je hem maar zo tegen het lijf kunnen lopen vermomd als visser of postbode. Ook verandert hij zijn uiterlijk om niet op te vallen bij de opsporingsdiensten.

Lenny Keylard bekend van The Voice of Holland

De 28-jarige Lenny Ryan Keylard deed in 2011 mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland. De in Zaandam woonachtige reggae-zanger wist de harten van de kijkers te winnen met zijn uitvoering van het nummer No Woman, No Cry. Nadat Lenny de Blind Auditions had overleefd, was hij in de battles te sterk voor William met het nummer Every Breath You Take.

Die overwinning leverde Lenny vervolgens een plek op in de live-shows van het programma. De finale was uiteindelijk niet aan Keylard besteed. Ben Saunders ging er in het jaar waarin Lenny meedeed aan TVoH uiteindelijk met die titel vandoor.

Lenny Keylard is te volgen via Instagram en Facebook.