Sterren op TV
Dit is de nieuwe vriend van Lena

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dit is de nieuwe vriend van Lena

Lena, zullen de meeste lezers wel kennen van haar deelname aan onder andere ‘Ex On The Beach Double Dutch‘ en ‘Echte Meisjes in De Jungle’. Lena, heeft op dit moment een relatie met de knappe Leonardo. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens de opnames van ‘Echte Meisjes In De Jungle’.

De huidige vriend van Lena werkte er als cameraman. Voor influencer Lena was het liefde op het eerste gezicht.

Leandro is de nieuwe vriend van Lena
© Instagram

Inhoudsopgave

Leandro is de nieuwe vriend van Lena

Leandro is de nieuwe vriend van Lena. De Spaans-Nederlandse Leandro woont in Amsterdam. Hij is werkzaam als geluidstechnicus, cameraman en dronevlieger voor tv en online producties.

Dat alles is te lezen op het Instagram-account van Leandro. Daarnaast, werkt hij af en toe als DJ. Voor Leandro was het bepaald geen liefde op het eerste gezicht. Lena, heeft echt haar best voor hem moeten doen.

Als Leandro niet aan het werk is, is hij meestal te vinden in de sportschool. Fitness is zijn grootste hobby. Daarnaast houdt hij van reizen, dat doet de twintiger genoeg tijdens zijn werk.

Ze ontmoette elkaar tijdens Echte Meisjes in De Jungle
© Instagram

Ze ontmoette elkaar tijdens Echte Meisjes in De Jungle

Leandro en Lena hebben elkaar leren kennen tijdens de opnamen van ‘Echte Meisjes in De Jungle’. Lena was op slag verliefd toen zij de knappe cameraman zag staan. BIj Leandro duurde het wat langer voor de liefde oversloeg.

Gaby Blaaser, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Jill Goede, Kelly Heruer, Fabiola en Anabel Visscher waren de andere deelnemers aan ‘Echte Meisjes in De Jungle’. Er waren genoeg vrouwen, toch koos Leandro voor zijn huidige vriendin Lena.

Geluidsman Echte Meisjes in De Jungle
© Instagram

Geluidsman Echte Meisjes in De Jungle

Luuk Ikink, de presentator van ‘Echte Meisjes in De Jungle’ vertelde in een uitzending van RTL Boulevard dat ze een relatie hadden.

We snappen wel dat de nieuwe vriend van Lena niet meteen op haar viel, in een aflevering van ‘Echte Meisjes in De Jungle’ was te zien dat Lena buiten de tent gepoept had. Veel mannen vinden dit niet erg aantrekkelijk, toch lijken Leonardo en Lena het leuk samen te hebben.

De exen van Lena

Lena mag dan wel een nieuwe vriend hebben, ze heeft een rumoerig liefdesleven achter de rug. Ze had eerder onder meer een relatie met Ricardo Talu. Ook heeft ze het bed gedeeld met Harrie Snijders en Elias Giannoccaro. Ze heeft al met tientallen mannen het bed gedeeld, toch lijkt ze haar droomman gevonden te worden.

Haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle (1)
© Instagram

Haar deelname aan Echte Meisjes in De Jungle

De prachtige Lean was één van de smaakmakers van ‘Echte Meisjes in De Jungle’. Voordat ze hier aan meedeed was ze al erg bekend. Tijdens het programma heeft ze de gekste dingen gedaan, ook liet ze zien hoe veel temperament ze had.

Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Ex On The Beach Double Dutch

De meeste mensen zullen Lena kennen van haar deelname aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Ze was voor het eerst te zien in seizoen 4 van het programma. Daarna mocht ze ook meedoen aan het ‘All Stars-seizoen’. 

We wensen Lena en haar nieuwe vriend Leandro al het geluk in de liefde.