Sterren op TV
Lena Joshua naakt Adam Zkt. Eva VIPS

Lena voor Joshua in Adam Zkt. Eva VIPS

Lena doet voor Joshua mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Lena is 22 jaar oud en is nog druk bezig met haar studie. Ze houdt zich bezig met een opleiding tot scoonheidsspecialist in Amsterdam. Daarnaast doet ze ook af en toe modellenwerk om wat bij te verdienen. Ongetwijfeld heeft ze een aantal klusje daarvan overgehouden aan haar deelname aan Holland’s Next Top Model.

Lena in Adam Zkt. Eva VIPS

Lena doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. In het dagelijks leven houdt ze zich bezig met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste in Amsterdam. Ook doet ze soms modellenwerk. “Ik doe mee aan Adam Zkt. Eva VIPS omdat ik dan Joshua kan ontmoeten. Ik wil graag Joshua ontmoeten, omdat hij heel leuk is denk ik en ook heel knap, maar ik denk ook heel lief en grappig”, zo vertelde ze al over de voormalig verleider van Temptation Island.

Lena uit Brabant is al een tijdje op zoek naar de liefde. “Ik ben al een jaar single. Ik date wel af en toe, maar daar zit niet echt iets bij waarvan ik dacht: Hier wil ik echt een relatie mee. Dus hopelijk is Joshua wel de juiste. Als ik eraan denk, krijg ik er heel veel zin in. Dat is eindelijk het moment dat ik naar Joshua ga zwemmen en hem eindelijk ontmoet.”

Lena voor Joshua naakt

Lena gaat voor Joshua volledig naakt. “Dit moet ik gewoon doen, ik heb zin in dit avontuur. Ik vind hem ook heel leuk, van wat ik van hem heb gezien. Z’n ogen zijn het leukst”, vertelde Lena al. Joshua is op zoek naar een leuk meisje met een mooi gebit, een mooi lichaam en die sportief is.”

Wat de twee gemeen hebben, is dat ze allebei al eens mee hebben gedaan aan een tv-programma. Lena deed in 2016 mee aan Holland’s Next Top Model. Ze kreeg sindsdien vaak te horen dat ze opgespoten lippen heeft en dat wilde ze zelf dan ook maar al te graag uit de wereld helpen. De bekendheid die ze toentertijd kreeg van het programma vond ze echter niet alles. “Ik vond de bekendheid wel leuk, maar op een gegeven moment niet meer.” In Adam Zkt. Eva VIPS kiest Joshua voor Lena boven Sophie.

In Adam Zkt. Eva VIPS nam Lena het op tegen Sophie voor Joshua.