Sterren op TV
Lena Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 12 november 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Lena doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch

Lena doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. De negentienjarige jongedame is één van de dames die in het programma weer oog in oog komt te staan met haar exen. Met haar negentien jaar is Lena dit seizoen in ieder geval de jongste dame die meedoet aan Ex on the Beach, maar dat betekent zeker niet dat we geen drama van haar hoeven te verwachten.

Lena in Ex on the Beach Double Dutch

Lena is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Lena is negentien jaar oud en daarmee dit seizoen de jongste deelnemer aan het programma. Ze is afkomstig uit Leeuwarden en heeft Russische, Armeense en Vietnamese roots. Als Lena iets niet zint, dan vertelt ze dat gewoon en met haar vurige karakter kan ze best nog wel voor problemen gaan zorgen in Ex on the Beach.

“Ik houd wel een beetje van drama. Ik zie er lief en onschuldig uit maar; Don’t piss me off!”, zo waarschuwde ze al. Daarnaast omschrijft ze zich als gek en denkt ze vaak pas na over dingen nadat ze ze al gedaan heeft. Het ziet er dan ook naar uit dat Lena voor heel wat problemen gaat zorgen in Ex on the Beach Double Dutch. Zelf is ze er in ieder geval van overtuigd dat er heel wat chaos plaats gaat vinden in de villa.

Lena als student

Lena Semenova heeft in het verleden ook gestudeerd. Ze volgde aan het Friesland College Leeuwarden een opleiding tot Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlenging. Ook deed ze ervaring op als Medewerker Burgerzaken bij de Gemeente Leeuwarden.

Voor haar deelname aan Ex on the Beach Double Dutch was Lena overigens gewoon een braaf meisje dat haar geld verdiende als oppas. Ook zag ze er volgens RTL Boulevard vroeger heel anders uit.

Lena is te volgen via Instagram.