Sterren op TV
Lena Damen Holland's Next Top Model HNTM

Lena Damen hoopt Holland's Next Top Model te worden

Lena Damen is één van de dames die ervoor gekozen heeft om zich in te schrijven voor Holland’s Next Top Model. De kans dat Lena spijt heeft van haar deelname aan HNTM, is klein. Ze schopte het al tot de laatste twaalf deelneemsters van het programma. En dat terwijl het modellenwerk voor deze jongedame vrij nieuw te noemen is.

Lena Damen doet mee aan HNTM

Lena Damen hoopt in 2016 gekroond te worden tot Holland’s Next Top Model. Deze twintigjarige knappe jongedame werd geboren in Weert en is tegenwoordig woonachtig in Veldhoven. Zodra je haar hoort praten, kun je dan ook zeker een zachte G opmerken. Dat Lena het overigens al geschopt heeft tot de laatste twaalf deelnemers, is enigszins een verrassing te noemen. Waar anderen soms al jarenlange ervaring hebben opgebouwd met werken als model, is Damen nog een onbeschreven blad.

Desondanks heeft Lena erg veel zin in de nieuwe uitdaging die ze is aangegaan. “Ik doe dit jaar mee met het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model. Super gaaf”, vertelde ze in een voorstelvideo over haar deelname aan het programma. Waar Damen overigens al wel ervaring mee heeft, is zingen. Zo had ze een cover online staan van het nummer Love Yourself van Justin Bieber, maar helaas is die inmiddels van het internet verdwenen. Mocht je Lena niet als model aan het werk zien, dan kun je haar ook maar zo treffen bij Eindhoven Airport. Daar werkt ze als grondstewardess.

Lena Damen en opgespoten lippen

Nog voordat de eerste aflevering van Holland’s Next Top Model op de televisie was verschenen, vielen de volle lippen van Damen overigens al op. Hier en daar dacht men zelfs dat Damen iets aan haar lippen had laten doen, maar dat blijkt niet het geval.

“Nu voor eens en voor altijd: mijn lippen zijn NIET opgespoten. Dikke KUS ????”, viel te lezen op haar Instagram-pagina. Daar voegde ze een foto bij met de tekst: “Mensen praten slecht. Mensen doen je pijn. Mensen doen dit vooral, als ze zelf niet echt gelukkig zijn.” Het is dus duidelijk dat de prachtige lippen van Lena puur natuur zijn.

Lena Damen is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.