Sterren op TV
Cees en Janny Technische Begeleiders We Zijn Er Bijna!

Lei, Ans, Janny en Cees begeleiders We Zijn Er Bijna!

Lei, Ans, Janny en Cees zijn de begeleiders in We Zijn Er Bijna! De vier hebben al jarenlang ervaring op het gebied van reizen zo goed mogelijk organiseren en doen er ook alles aan om de reis naar Ierland in goede banen te leiden. De reis op Omroep MAX begint in Brielle en Ierland is de eindbestemming. Ze zullen onder meer een nachtboot nodig hebben om op de plaats van bestemming te komen.

Cees en Janny technische begeleiders We Zijn Er Bijna!

Cees en Janny zijn de twee technische begeleiders in We Zijn Er Bijna! In het programma maken de twee samen met een aantal anderen de reis naar Ierland. Cees van Middendorp en zijn vrouw staan klaar als men onderweg pech krijgt of als de nodige klusjes moeten worden gedaan. Cees is dan ook echt een techneut in hart en nieren.

Het plakken van banden, het oplossen van een lekkage of het repareren van caravan onderdelen; Het is allemaal geen enkel probleem voor deze technische begeleider. Cees is dan ook goed voorbereid en neemt het liefst al zijn onderdelen en gereedschap mee op reis. “Je kunt het maar nodig hebben.” Zijn vrouw zorgt onder meer voor een centrifuge, zodat men in Ierland ook gewoon kan wassen. De auto ligt dan ook helemaal afgeladen

Lei en Ans Buijssen in We Zijn Er Bijna!

Lei en Ans Buijssen uit Kronenberg hebben voor We Zijn Er Bijna! de taak van reisbegeleiders op zich genomen. De twee uit Kronenberg hebben al veel van Europa en daarbuiten gezien en delen hun kennis nu ook graag met anderen. In 2005 nam elektronicaman Lei afscheid van zijn bedrijf in belettering en bedrukking en sindsdien werkt hij samen met zijn vrouw als reisleider bij ANWB kampeerreizen.

De ervaring die ze hebben opgedaan, kunnen ze nu gebruiken in We Zijn Er Bijna! Voor de reis nemen ze graag Nederlandse producten mee, die vlak voor de vakantie nog even worden opgepikt uit de supermarkt.

Lei Ans Buijssen reisbegeleiders We Zijn Er Bijna!